El e noul Audi TT-RS. Si promite sa te dea pe spate cu performantele sale!

El e noul Audi TT-RS. Si promite sa te dea pe spate cu performantele sale!
  • Audi prezinta oficial noul TT-RS
  • Modelul german ofera 400 CP si 480 Nm
  • Sprintul 0-100 km/h dureaza 3.7 secunde
Distribuie pe Facebook

Ani de zile l-am asteptat cu sufletul la gura, insa in cele din urma putem rasufla usurati. Noul Audi TT-RS a debutat oficial in cursul acestei dimineti si promite sa revolutioneze segmentul sportivelor compacte.

310 cai putere si 4.9 secunde pana la 100 kilometri pe ora. Acestea sunt performantele celui mai incitant Audi TT pe care banii il pot cumpara in momentul de fata, in speta modelul TT-S.

Situatia se va schimba insa radical incepand cu toamna acestui an, atunci cand proaspat lansatul TT-RS va ajunge in showroom-urile producatorului german de masini.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 66.400 euro, automobilul cu pricina gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo cu cinci cilindri in linie si capacitate de 2.5 litri.

Noul Audi TT-RSNoul Audi TT-RS

Fisa tehnica este completata de o cutie cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, respectiv un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca cei 400 CP prezenti la datorie...

... ei bine, cei 400 de cai putere si 480 de Newton-Metri prezenti la datorie se vor dovedi arhisuficienti pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in aproximativ 3.7 (!) secunde.

Asta inseamna ca noul Audi TT-RS este aproape la fel de rapid precum un R8 V10 de 540 CP, care ajunge la 100 kilometri pe ora cu doar 0.2 secunde mai devreme.

Iar surprizele nu se opresc aici, acelasi automobil sportiv de clasa compacta din Ingolstadt promitand si suspensie sport cu amortizoare magnetoreologice sau discuri carbon-ceramice.

Noul Audi TT-RS

Noul Audi TT-RSNoul Audi TT-RS

Referitor la partea estetica, lista cu ingrediente magice include spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, dar si eleron fix pentru portbagaj.

Meniul exterior continua cu jantele din aliaj de pana la 20 inch, evacuarea dubla si stopurile echipate cu tehnologie OLED, in timp ce interiorul aduce un volan in trei spite si scaune cu suport lateral marit.

Tinand cont de toate acestea, nu ne putem gandi decat la urmatoarea intrebare: oare va mai avea parte noul Audi TT-RS, asemeni predecesorului sau, si de o versiune Plus?

Noul Audi TT-RSNoul Audi TT-RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (80) Poze Noul Audi TT-RS
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2016