Este cel mai rapid sedan al planetei. In plus, interiorul sau te va lasa masca. AICI ai tot ce trebuie sa stii despre noul Panamera.

Este cel mai rapid sedan al planetei. In plus, interiorul sau te va lasa masca. AICI ai tot ce trebuie sa stii despre noul Panamera.
  • Porsche publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului Panamera
  • Super-sedanul german este disponibil in trei versiuni diferite de motorizare
  • Varianta de top se lauda cu un propulsor V8 bi-turbo de patru litri si 550 CP
Distribuie pe Facebook

Porsche a publicat in cursul serii de ieri primele fotografii si informatii oficiale ale noului Panamera, cea de-a doua generatie a controversatului super-sedan german impresionand de-aceasta data inclusiv prin aspectul sau estetic.

Dupa sapte ani de activitate si un binemeritat facelift, a venit momentul ca primul Porsche Panamera sa-si ia ramas bun de la industria auto si, totodata, de la segmentul destinat limuzinelor de lux.

Producatorul din Stuttgart nu va ramane insa pentru mult timp fara un astfel de model in gama, o noua generatie a controversatului super-sedan german fiind lansata chiar in cursul serii de ieri.

Noul Porsche PanameraNoul Porsche Panamera

Livrat la pachet alaturi de o nota de plata ce porneste de la 113.027 euro, urmatorul Porsche Panamera iese in evidenta printr-un exterior radical imbunatatit si, in cele din urma, extrem de atragator.

Numeroase modificari au fost operate, de asemenea, si la nivelul interiorului, display-urile de inalta rezolutie si comenzile tactile reprezentand principalele atractii ale super-sedanului german.

In ceea ce priveste partea tehnica, cele mai mari surprize le regasim in dreptul gamei de motorizari, acolo unde noul Porsche Panamera este... de nerecunoscut, dupa cum reiese si din randurile urmatoare.

Noul Porsche Panamera

Mai exact, super-sedanul german este disponibil la vanzare in compania a trei unitati bi-turbo complet diferite, proiectate sa dezvolte pana la 550 de cai putere si 770 de Newton-Metri.

Oferta de baza include un benzinar cu sase cilindri in V si capacitate de 2.9 litri, ce-i confera noului Porsche Panamera 4S undeva in jurul a 440 CP - suficient ca sprintul 0 - 100 km/h sa dureze 4.2 secunde.

Apoi avem versiunea de top Panamera Turbo, care ascunde acum in compartimentul motor un V8 de patru litri si 550 de cai putere, care aduce primii 100 de kilometri pe ora in doar 3.6 secunde.

Noul Porsche PanameraNoul Porsche Panamera

Ce era cu adevarat interesant am pastrat pentru final, urmatoarea generatie a super-sedanului german dispunand inclusiv de o varianta Porsche Panamera 4S Diesel, tot cu un V8 de patru litri sub capota.

Valorile maxime se ridica in cazul de fata la 422 CP si 850 Nm, astfel ca performantele rezultate sunt mai mult decat impresionante: acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 4.3 secunde!

Drept urmare, noul Porsche Panamera este cel mai rapid sedan al planetei indiferent ca vorbim de categoria benzina sau motorina. Cat despre partea cu interiorul sau te va lasa masca, ei bine... ne poti cumva contrazice?!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze Noul Porsche Panamera
mai multe