Skoda anunta primul sau coupe cu patru usi! Cand va debuta noul model

Skoda anunta primul sau coupe cu patru usi! Cand va debuta noul model
  • Skoda a publicat prima schita oficiala a conceptului VisionC
  • Noul prototip anunta primul coupe in patru usi al cehilor
  • Debutul oficial va avea loc luna viitoare, la Geneva
Distribuie pe Facebook

Skoda lucreaza din greu la dezvoltarea primului sau coupe cu patru usi. In cazul in care totul decurge conform planului initial, noul automobil al companiei din Cehia va fi dezvaluit in premiera mondiala chiar luna viitoare, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Inaugurat in urma cu aproximativ un deceniu, odata cu introducerea primei generatii a modelului Mercedes CLS, segmentul coupe-urilor cu patru usi a evoluat extrem de rapid, fanii acestui gen de automobile avand la dispozitie in prezent numeroase optiuni, marci precum Audi, BMW, Mercedes sau Volkswagen luptand pentru obtinerea suprematiei acestei clase. Dar asta-i doar inceputul!

Desfasurata in perioada 6 - 16 martie, cea de-a 84-a editie a Salonului Auto de la Geneva 2014 va marca debutul unei noi marci pe piata coupe-urilor cu patru usi, cehii de la Skoda anuntandu-si in mod expres dorinta de a lansa un astfel de automobil. Iar primul pas in acest sens a fost facut deja, producatorul european de autoturisme prezentand in cursul zilei de astazi o schita a noului VisionC.

Din pacate, informatiile oficiale cu privire la acest concept car lipsesc cu desavarsire la acest moment insa, multumita fotografiei proaspat publicate de compania ceha putem preciza ca noua Skoda VisionC se bucura de un design similar primei generatii a modelului Volkswagen Passat CC, cu un plafon agresiv si geamuri inguste in rol de atractii principale. Totusi, spre deosebire de automobilul din Wolfsburg, conceptul VisionC este asteptat sa se bucure de un portbagaj de tip hatchback, in genul celui de pe Audi A5 Sportback.

In ceea ce priveste partea tehnica, primul coupe cu patru usi din istoria Skoda se va lauda cel mai probabil atat cu beneficiile platformei modulare MQB, cat si cu serviciile unei game variate de motorizari - motorizari pe benzina si motorina, preluate de la celelalte automobile din cadrul Grupului Volkswagen.

Skoda VisionC Concept - Schita

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Februarie 2014