Unde esti tu, vara? Noul Mercedes C-Class Cabrio ne ispiteste cu al sau plafon retractabil

Unde esti tu, vara? Noul Mercedes C-Class Cabrio ne ispiteste cu al sau plafon retractabil
  • Mercedes publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului C-Class Cabriolet
  • Decapotabila germana ne intampina alaturi de un design sexy si provocator atat la interior, cat si la exterior
  • Gama de motorizari include optiuni variate si ofera pana la 367 CP din unitati in patru sau sase cilindri
Distribuie pe Facebook

Stiam ca va veni, insa acum este oficial: noul Mercedes C-Class Cabriolet ni se dezvaluie astazi in toata splendoarea sa, alaturi de un plafon retractabil si alte cateva bunatati.

Asa cum au promis anterior, germanii de la Mercedes-Benz au publicat in cursul acestei dmineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului C-Class Cabriolet.

Reprezentand in esenta versiunea cu acoperis retractabil a proaspat lansatului C Coupe, decapotabila companiei din Stuttgart ne intampina alaturi de un exterior sexy si provocator.

Interiorul este si el la inaltime, printre dotarile noului Mercedes C-Class Cabriolet numarandu-se inclusiv tehnologia AIRSCARF, denumire sub care se ascunde un sistem de incalzire la nivelul gatului.

Mercedes C-Class CabrioletMercedes C-Class Cabriolet

Din punct de vedere tehnic, pe langa acoperisul retractabil din material textil, decapotabila companiei din Stuttgart mai propune si o gama variata de motorizari diesel si pe benzina.

Meniul incepe cu un benzinar turbo de 1.595 centimetri cubi si 156 de cai putere, lista cu optiuni continuand cu un 2.0 capabil sa livreze rotilor 184 CP si 300 Nm.

Aceeasi unitate de 1.991 centimetri cubi se poate lauda si cu o versiune de 211 CP, respectiv o varianta de 245 CP, situatia repetandu-se la nivelul propulsorului turbodiesel de 2.1 litri.

In functie de alegerea clientului, valorile maxime numara fie 170 CP si 400 Nm, fie 204 CP si 500 Nm, acestea fiind toate motorizarile in patru cilindri oferite de noul Mercedes C-Class Cabriolet.

Mercedes C-Class Cabriolet

Mercedes C-Class CabrioletMercedes C-Class Cabriolet

Urmeaza insa doua propulsoare V6 cu capacitate de trei litri, primul dintre acestea promitand sa puna la dispozitia celui aflat la volan 333 cai putere si 480 Newton-Metri.

Pana la completarea gamei cu o versiune 63 AMG - in cazul in care acest lucru se va si intampla, varianta de top o va reprezenta un C43 AMG de 367 CP si 520 Nm.

Sprintul 0 - 100 kilometri pe ora dureaza in cazul de fata 4.8 secunde, fisa tehnica anuntand inclusiv o viteza maxima limitata la 250 km/h. Plus un consum mediu de 8.3, daca chiar conteaza.

Mercedes C-Class CabrioletMercedes C-Class Cabriolet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Mercedes C-Class Cabriolet
mai multe