Update: BMW E46 M3 Look by Marius si Liviu, pasiune fara limite

Update: BMW E46 M3 Look by Marius si Liviu, pasiune fara limite
Mai demult am scris despre un BMW modificat de catre doi gemeni. Intre timp, masina a mai primit o serie de modificari si imbunatatiri. Mai mult, cei doi frati ne-au pregatit si un pictorial de exceptie cu masina, alaturi de doua fete sexy.
Distribuie pe Facebook

Sigur va amintiti de articolul in care spuneam ca si gemenii fac tuning. Pentru ca a avut mare succes, cu aproape 50.000 de accesari. E vorba de doi proprietari, Marius si Liviu, doi gemeni din Timisoara.

Update: BMW E46 by Marius si Liviu, gemenii indragostiti de BMW

Liviu: Ca dotari pot sa zic ca are aproape toate dotarile, cu exceptia navigatiei 16:9 care este chiar in plan pentru viitor. Masina are 150 de cai (cu un cuplu de 340nm) dintr-un motor turbo diesel de 1995cmc.
Marius: Odata cu masina, a inceput si tuningul. Dar am ales sa apelam la "tuning de casa", iar in cazul BMW e vorba de tot ce inseamna Motorsport si are sigla binecunoscuta "M". Masina a avut jantele de BMW seria 5 E60 facelift, pe 16 toli, de care nu am fost asa multumiti din punct de vedere estetic, asa ca am cumparat modelul BMW Motorsport pe 17 inci, jante care dau foarte bine pe masina in momentul de fata. Jantele le-am incaltat cu cauciucuri cu dimensiunea de 225/45/R17. Ca sa-i schimbam si mai mult aspectul, ne-am hotarat sa infoliem toate geamurile (fata, spate si luneta) cu folie LLumar cu o transparenta de 21%. Aspectul a fost schimbat foarte mult, pot sa zic chiar total...

Update: BMW E46 by Marius si Liviu, gemenii indragostiti de BMW

Liviu: Ce-am mai modificat la masina? Evident, am umblat si la stylingul exterior. Acum, masina are urmatoarele: Pachetul complet M Sport la exterior (bara fata, praguri, bara spate, eleron) cat si in interior: Volanul sport M, schimbatorul deasemenea de M si footrest M. Printre alte dotari importante ale masinii sunt: suspensia sport, scaunele sport cu piele alcantara, trapa, plafon individual negru, pachet lumini individual, bluetooth, incalzirea in scaune, etc. Adica optiunile standard au mers perfect mana in mana cu cele facute de noi, pentru a creste aceasta imagine M-look.

Update: BMW E46 by Marius si Liviu, gemenii indragostiti de BMW

Marius: Alaturi de modificarile la exterior prezentate mai sus, sunt si farurile cu Angel Eyes CCFL, cu intensitatea de 6000k, car au facut sa schimbe semnificativ aspectul masinii noastre de care pot sa zic ca am ajuns sa fim "obsedati".

Cei doi frati se pare ca nu au lasat nimic la intamplare, in ceea ce priveste interiorul si exteriorul masinii. De la jante, la bodykit, pana la scaune, volan si schimbator, toate poarta semnatura M. Dar evident, modificarile nu se vor opri aici, dupa cum ne spune chiar ei.

Update: BMW E46 by Marius si Liviu, gemenii indragostiti de BMW

Cea mai noua etapa a modificarilor realizate pe acest BMW este compusa din cateva elemente majore. Poate cea mai importanta si mai "zgomotoasa" este evacuarea de M3 cu iesire dubla. A mai fost montat un difuzor M3 CSL Carbon, iar jantele de pe spate au primit distantiere SCC. Intre oalele amortizoarelor a fost montat un strut-bar, pentru a castiga un plus de stabilitate.

Pe partea de styling exterior, si asa modificatul E46 a primit semnalizari M, xenon in proiectoare, splittere M3 CSL Carbon si pleoape pentru faruri din carbon. La interior atmosfera romantica este de acum intarita de iluminarea completa SMD alba si pedalele M.

Update: BMW E46 by Marius si Liviu, gemenii indragostiti de BMW

Acesta este noul stadiu al masinii celor doi frati gemeni. Arata bine, numai cu elemente BMW originale si cu mici atingeri de efect, la lumini si aspect. Un lucru e clar: fetele iubesc marca BMW! Si daca vrei sa vezi o galerie foto completa pusa la dispozitie de Web Photography, intra AICI!

INTRA AICI SA VEZI POZELE COMPLETE!

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail cu detalii complete si poze la office@4tuning.ro ! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (102) Poze Update: BMW E46 by Marius si Liviu, gemenii indragostiti de BMW
mai multe