Pentru numai cateva sute de euro ai 350+ CP la dispozitie. Ce trebuie sa stii despre aceasta oferta

Pentru numai cateva sute de euro ai 350+ CP la dispozitie. Ce trebuie sa stii despre aceasta oferta
  • Cel mai nou tuning destinat Skodei Superb vine de la ShifTech
  • Compania belgiana de tuning anunta un total de 353 CP
  • Costul tratamentului respectiv se ridica la suma de 672 de euro
Distribuie pe Facebook

Inceputul acestei saptamani vine cu o veste extraordinara pentru posesorii Skodei Superb, clientii versiunii turbo de 2.0 litri si 280 cai putere avand posibilitatea - pentru numai cateva sute de euro in plus, sa se bucure de peste 350 CP.

Lansata in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva in primavara anului trecut, cea de-a treia generatie a modelului Skoda Superb este disponibila la vanzare intr-o gama variata de motorizari turbo pe benzina si motorina.

Dupa cum precizam si la momentul respectiv, clientii au la dispozitie inclusiv o versiune de performanta, livarata la pachet alaturi de un 2.0 TSI capabil sa livreze tuturor celor patru roti nici mai mult, nici mai putin de 280 de cai putere.

Adaugam in meniu si o cutie DSG cu sase rapoarte, iar acceleratia de la 0 la la 100 km/h se realizeaza exact 5.8 secunde, conform oficialilor de la Skoda. Fisa tehnica a noului Superb continua in cazul de fata cu viteza maxima de 250 de kilometri pe ora.

Iar vestile bune nu se opresc aici, clientii celei de-a treia generatii a modelul ceh avand ocazia de a se bucura de un total de 353 CP si 448 Nm in cazul in care au optat pentru varianta 2.0 TSI de 280 de cai putere anterior mentionata.

Secretul din spatele acestor impresionante cifre si numere? O simpla resoftare a unitatii de control, pentru care specialistii companiei de tuning ShifTech Engineering - aflata la originea lor, percepe momentan doar 672 de euro.

Pentru alti 85 de euro, belgienii ofera si un filtru de aer de la BMC, informatia in cauza incheind comunicatul de presa. Asadar, modul in care au evoluat valorile din dreptul sprintului 0 - 100 km/h, respectiv vitezei de top ramane un mister.

Skoda Superb de la ShifTech Engineering

Skoda Superb de la ShifTech Engineering

Distribuie pe Facebook
mai multe