OFICIAL - etapa King of Europe la Cluj, 15-16 mai 2010

OFICIAL - etapa King of Europe la Cluj, 15-16 mai 2010
In week-endul 15-16 Mai 2010, la Polus Center, in Cluj Napoca, va avea loc etapa cu numarul 2 din Campionatul European de Drift, King of Europe. Cei mai tari piloti din Europa, alaturi de cele mai puternice masini vor face un show incredibil, unic in Romania!!!
Distribuie pe Facebook

Prima etapa de drift, din campionatul european King of Europe, are loc in Serbia, pe data de 8-9 Mai.

O saptamana mai tarziu, la Cluj, va avea loc a doua etapa, in parcarea de la Polus Center. Etapa din Romania devine deja o traditie, intrand in programul de campionat al KOE. Anul trecut, tot la Cluj, etapa de KOE a adunat cei mai buni piloti din Europa si foarte mult public-spectator.

Anul acesta, in zilele de 15-16 Mai, aproximativ 30 de piloti vor lua startul in aceasta etapa. Din Romania, vor participa 8 piloti participanti in Campionatul National de Drift. Alaturi de acestia, si-au anuntat prezenta foarte multi participanti din strainatate, din toata Europa.

Vor fi masini de Drift spectaculoase, de sute de cai putere, cu modificari extreme de cel mai inalt nivel competitional, care se vor lupta pentru obtinerea titlului. 

In plus, ca si anul trecut, vor fi expuse si masini modificate la exterior, interior si sistem de sonorizare, in cadrul unei expozitii.

  Detalii complete despre eveniment: King of Europe Drift 2010 Cluj Romania
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Drift DATA PUBLICĂRII: 21 Aprilie 2010