Avantajele unui lubrifiant de calitate: HAVOLINE ProDS

Avantajele unui lubrifiant de calitate: HAVOLINE ProDS
  • Ulei cu tehnologie 'Scut de Protectie'
  • Lubrifiere optima in orice conditii
Distribuie pe Facebook

Uleiul de motor este poate cea mai importanta componenta lichida a autoturismului tau. Pentru ca fara ulei, motorul nu ar putea functiona sub nicio forma. Dar, ca in orice alt domeniu, exista produse performante si produse mai putin performante. Este si cazul uleiului, care poate fi foarte bun, sau mai putin bun... Ce face ca un ulei sa fie foarte bun?

HAVOLINE ProDS este un lubrifiant de motor care ofera o calitate superioara. In primul rand, datorita tehnologiei cu Scut de Protectie. Ce inseamna asta? Sedimentele care se formeaza pe suprafetele si componentele critice din motor creeaza frecare si scad performanta acestuia si consumul.

Tehnologia Havoline cu Scut de Protectie ajuta la protejarea componentelor motorului impotriva actiunii constante a depunerilor daunatoare si de uzura, chiar si in conditii extreme de condus.

Havoline ProDS

Produsele oferite de gama ProDS acopera o varietate de tipuri de uleiuri, pentru a se adapta la diversele cerinte ale motorului. Beneficiile utilizarii unui ulei de motor sintetic premium sunt numeroase, incluzand:

• O mai buna protectie a motorului si intervale extinse de drenaj, ajutand la reducerea costurilor de intretinere si service
• Protectie impotriva depunerilor si acumularilor de namol, ajutand la mentinerea economiei de combustibil
• Fluiditate la temperaturi scazute pentru a asigura circulatia rapida a uleiului chiar si pe durata pornirilor in conditii de frig
• Ajuta la mentinerea emisiilor reduse multumita tehnologiei SAPS scazut (cenusa sulfatata, fosfor, sulfuri), proiectata pentru a proteja sistemele de catalizatori si de filtrare a particulelor diesel

Havoline ProDS

Uleiurile de motor Havoline ProDS protejeaza ultima generatie de vehicule dotate cu motoare cu consum redus de combustibil si emisii scazute, incluzand motoarele hibrid. Fiind dotata cu tehnologia Deposit Shield, gama Havoline ProDS se adapteaza la o varietate de conditii de conducere pentru a ajuta la protejarea motorului si a asigura cea mai buna performanta a acestuia.

Pentru informații suplimentare privind gama de uleiuri Havoline sau pentru a accesa promoția, vizitați europe.havoline.com sau www.premium-lubricants.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Piese si Accesorii Auto DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2016