Cronica Santa Tuning: Kia Cee'd by Ovidiu

Cronica Santa Tuning: Kia Cee'd by Ovidiu
Ca si Mos Craciun, Tuning Santa profita de vremea rece de afara pentru povesti la gura sobei 4Tuning. Si pentru ca e si un pic patriot, se bucura intotdeauna cand are de-a face cu tuning autohton. Astazi a venit randul unui Kia Cee'd din Brasov. Sa-i aflam povestea, deci!
Distribuie pe Facebook

La inceput exista doar Ovidiu fara permis si masina. Deci, cam zero perspectiva spre un proiect "WOW!" de tuning. Pasiunea pentru motorsport si tuning a inceput "de cand stiu ce e aia o masina", zice el. Asta inseamna fie ca are un bunic cu dragostea de masini in sange, fie de la primul Lego a luat contact cu microbul, fie ... o datare exacta e mult prea complicata. Cert e ca pasiunea e veche, iar el n-a renuntat nicio clipa la a o hrani.

Cronica Santa Tuning: Kia Cee'd by Ovidiu



Dupa ce si-a luat permisul, la 18 ani, a condus un Matiz, dupa care a urmat la rand un Megane 1,4 benzina, ultimul dinainte de actualul Kia Cee'd fiind un VW Golf IV diesel cu tuning exterior chip-uit pana la 200 CP. Asta i-a deschis apetitul pentru tuning. Foarte tare chiar, am putea spune.

Cronica Santa Tuning: Kia Cee'd by Ovidiu


Un drum la o reprezentanta Kia reprezinta preludiul a ceea ce avea sa urmeze. Un schimb de priviri cu Cee'd a fost indeajuns. A achizitionat deci, modelul cu motorizare 2l Turbo Diesel, pachet sport de fabrica, jante de 17'', optionale gen trapa, tempomat, oglinzi reglabile si pliabile electric si cu incalzire, clima si 143 CP sub capota.

Cronica Santa Tuning: Kia Cee'd by Ovidiu


Dupa care, foarte constiincios, si-a suflecat manecile, a tras aer in piept si s-a apucat de tunat. Anul de criza si-a facut simtita prezenta, insa Ovidiu tot nu a rezistat tentatiei. Mai intai a montat folie omologata pe geamuri, plus o instalatie Xenon. A urmat grila fata sport si un eleron discren, perfect imbinate cu un bodykit INCUS si vopsitorie in doua culori.

Cronica Santa Tuning: Kia Cee'd by Ovidiu


Flansele H&R de 20 mm si evacuarea sport cu patru terminatii te determina, categoric, sa faci din "Santa Tuning" sarbatoarea ta preferata. o numim "Expunere la Sportivitate Maxima". La final, a mai fost adaugata si folie mata pe capota, plus cateva dungi rosii. Si pentru ca totul sa sune bine pana la capat, a fost montat si un subwoofer Fusion.

Cronica Santa Tuning: Kia Cee'd by Ovidiu


Ca planuri de viitor, Ovidiu si-a trecut in agenda achizitionarea unui set de jante de 18'' sau 19'' de culoarea neagra cu buza rosie, plus o sedinta de chiptuning - de la 1900RPM intra turbo in scena, insa la 5000 e limitarea.

Cronica Santa Tuning: Kia Cee'd by Ovidiu


Pentru curajul si determinarea de care a dat dovada, Santa Tuning e mandru de Ovidiu. Odata cu intrarea masinilor in garaj, sezonul de tuning abia a inceput. Asadar, Tuning Fericit la toata lumea, primavara de departe!

Foto: Gabi Tomescu

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Kia Cee`d by Ovidiu Dinu
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2009