Kitty says 'MEOW!': BMW E46 by Adi

Kitty says 'MEOW!': BMW E46 by Adi
Stock is lame. De la aceast adevar general valabil a pornit si Adi - pushtiu', cum ii spun toti prietenii, cand a achizionat E46-le de fata. Masina a venit partial modificata, insa cum niciodata nu vei gasi doi pasionati cu aceleasi gusturi in materie de tuning, lucrurile nu au ramas asa. S-au imbunatatit!
Distribuie pe Facebook

Adi e angajat la o firma de accesorii auto din Timisoara, iar de aici tragem o singura concluzie: nimic nu l-a putut tine departe de tuning. Asadar, daca zilnic lucreaza pe diferite tipuri de masini, nu se poate spune ca e strain de ceea ce se intampla in lumea masinilor modificate cat priveste trendurile, calitatea si stilul..

Kitty says 'MEOW!': BMW E46 by Adi

Acum mult timp, cand au aparut prima oara Angel Eyes-urile pe piata romaneasca, i-a ramas in minte potrivirea perfecta pe modelul BMW E46. Atat de bine incat a inceput sa-si doreasca si el unul.

Kitty says 'MEOW!': BMW E46 by Adi


Un lucru perfect normal, daca stam sa analizam situatia.

Kitty says 'MEOW!': BMW E46 by Adi


Deci, ulterior, a achizitionat unul. Un 316i, 1.9l de 105 CP mai exact. Masina a venit dotata cu bara fata Rieger M Look, pleoape faruri, stopuri clare crom, pleoape luneta, un set de jante OZ Futura pe 17'' in stare deplorabila si multe, multe, multe actibilduri "mostenite" de la fostul proprietar.

Kitty says 'MEOW!': BMW E46 by Adi



Asta se intampla acum 3 ani. Entuziasmul pentru modelul in sine a trecut peste partea cu stickere si alte "elemente tuning" care nu-si gaseau locul defel, deci in scurt timp Adi a inceput lucrul la masina. E46-le sa pregatea pentru o faza foarte ... reloaded!

Kitty says 'MEOW!': BMW E46 by Adi

Primul lucru pe lista lui Adi a fost reconditionarea completa a jantelor. A durat mai mult decat se estimase, insa etapa a fost bifata. Dupa aceea, Adi a hotarat sa renunte la pleoape si s-a orientat catre o capota Bad Boy Look - aici, bineinteles, a fost ajutat de prietenul sau, Caius. Au urmat narile negre si anularea emblemei, iar in scurt timp E46-le a primit si suspensia reglabila pe care Adi i-o promisese.

Kitty says 'MEOW!': BMW E46 by Adi


Pe lista de modificari si-au mai facut loc roluirea aripilor spate - atingeau!, alarma Viper cu pornire motor, senzori de parcare, Angel Eyes CCFL, eleron M3 Style si o noua pleoapa pentru luneta.

Kitty says 'MEOW!': BMW E46 by Adi

Pentru un plus de personalitate masina a primit si un mic airbrush pe capacul de la benzina, plus o linie audio Hifonics. Recent, la Campionatul European de Drift 'King of Europe" Cluj-Napoca 2009, Adi a achizitionat un set de stopuri pe LED, semnale si lucasuri smoked.

Kitty says 'MEOW!': BMW E46 by Adi

Ultima investitie in tuning s-a concretizat prin achizitionarea unui set de faruri cu lupa-xenon BMW, plus Angel Eyes cu LED SMD si o evacuare finala sport Borla, din inox. Insa pe "lista de asteptare" se afla un pachet M3, un motor mai puternic, plus cateva detalii legate de partea de interior.

BMW E46 by Adi




Pana in prezent, Adi si al sau E46 au onorat cu prezenta doua evenimente marca 4Tuning, "King of Europe" Cluj-Napoca 2009 si Real Drift Timisoara, 2010, unde masina a primit si cupa pentru Top Exterior. Daca pana la 'King of Europe" 15-16 Mai 2010 Adi ne pregateste alte surprize, nu stim. Cert e ca are de ce sa fie mandru. Si noi, alaturi de el. Felicitari!

Kitty says 'MEOW!': BMW E46 by Adi

Credit Foto: Gabi Tomescu, Catalin Oprea

Credit Video: 2Bad

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze BMW E46 by Adi
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 22 Aprilie 2010