Drift Grand Prix Romania

drift-grand-prix-se-lanseaza-in-romania-88b32e387a9078ec3-520-0-1-95-1 DRIFT GRAND PRIX se lanseaza in Romania!

Asii driftului din Europa alearga la Casa Poporului,
alaturi de un spectacol de Tuning si Car-Audio

Competitiile se vor desfasura in zilele de 21, 22 si 23 octombrie pe circuitul Bucharest GP din jurul Casei Poporului


Bucharest GP,
A.R.T.A. & 4Tuning
FD1- Formula Drift One,
JDM - Drift Allstars European Series,Lanseaza impreuna in Romania primul eveniment de drift profesionist al Europei, la care participa cei mai buni piloti de pe continent!

"Infrastructura circuitului de la Casa Poporului este mai buna decat o au majoritatea circuitelor de curse, asa ca abia astept ca pilotii sa intre pe pista"
declara Niall Gunn, CEO Drift Allstars European Series.

La Bucuresti vor lua startul exclusiv nume sonore din lumea driftului international, campioni din toata Europa. In total, peste 30 de piloti din 14 tari vor alerga in competitia Drift Grand Prix of Romania.
Media de putere a masinilor competitoare este de peste 500 cai putere.

" Circuitul Bucharest GP, de la Casa Poporului va fi gazda unui eveniment de o amploare de care nu a mai avut parte pana acum nicio tara din Europa!
Dupa ce am introdus driftul in Romania acum 3 ani, deja suntem pregatiti pentru acest salt calitativ la cel mai inalt nivel international. Fanii din Romania merita acest regal de motorsport, in care vom avea impreuna la start asii driftului. Vom vedea campioni de renume care au facut istorie, gata sa faca un show incendiar pentru Romania, si bineinteles cei mai buni piloti Romani
"
declara Gratian Sonu, Presedinte A.R.T.A.- Asociatia Romana de Tuning Auto & 4Tuning.

"Am promis ca in acest an circuitul stradal de la Bucuresti va gazdui un eveniment motorsport grandios. Evenimentul din 21-23 Octombrie este mai mult decat am sperat. In calitate de reprezentant al Bucharest GP si Formula Drift One, dar mai ales in calitate de Roman, ma simt onorat sa colaborez cu cei mai buni din Europa. Multumim profesionistilor de la Drift All Stars pentru colaborare"
declara Nic Serbu, CEO Bucharest GP si promoter Formula Drift One.

drift-grand-prix-se-lanseaza-in-romania-88b32e387a9078ec3-520-0-1-95-1ARTA Drift ALLSTARS FD1 Bucharest GP
4Tuning Casino Magazine