Tuning si Car-Audio

Cu ocazia Drift Grand Prix of Romania, tuning-ul revine in prim plan. O portie masiva de 4TuningFestival este pusa la dispozitia tuturor pasionatilor de tuning. Cele mai frumoase si spectaculoase masini vor fi premiate pe categorii specifice. La eveniment vor fi prezente si firme de tuning, reprezentante auto si firme de accesorii si piese.


In centrul Bucurestiului, unde driftul si tuningul isi dau intalnire, se anunta si Finala Nationala a Campionatului National de Car Audio. Vor fi prezente cele mai puternice sisteme de sunet pe masini din Romania, unele dintre ele depasind fara efort 155 de decibeli. Nu uitati ca un avion supersonic la decolare atinge "doar" 127 de decibeli!


Se vor alege Campionii Nationali, iar batalia pentru Recordul National Absolut se va da acolo, in ochii publicului si sub obiectivele mass media.


Pilot de drift, pasionat de tuning, expozant, dependent de decibeli sau simplu vizitator, tineti minte doar atat: Drift, tuning si car audio la superlativ, doar la Drift Grand Prix of Romania! Aveti toate motivele sa fiti prezent si absolut nici un motiv sa ratati aceasta ocazie de exceptie!


Vrei sa iti expui masina sau sa participi la finala campionatului de car-audio ? Formularul de inscriere este aici


drift-grand-prix-romania-1405042-8fd98e31ffb0d9fdc-444-296-2-95-1
ARTA Drift ALLSTARS FD1 Bucharest GP
4Tuning Casino Magazine