Restrictii de circulatie in centru, cu ocazia Drift Grand Prix of Romania

In acest week-end, amenajarea circuitului de la Drift Grand Prix va aduce cateva restrictii de circulatie pentru soferii din Bucuresti. Afla de aici pe unde poti circula in week-end, ce strazi sunt inchise si pe unde poti sa ajungi la destinatia dorita.

Restrictii de circulatie in centru, cu ocazia Drift Grand Prix of Romania

Cel mai mare eveniment auto al anului, Drift Grand Prix of Romania, are loc in acest week-end la Bucuresti. Cei mai tari piloti din toate colturile Europei se vor lupta pe circuitul de la Casa Poporului pentru a obtine Marele Premiu de Drift al Romaniei.

Cu ocazia Drift GP, pentru amenajarea circuitului pe care se va desfasura competitia, circulatia din centrul Bucurestiului va fi restrictionata dupa cum urmeaza, incepand cu ziua de joi, 20 octombrie 2011 ora 22:00, pana luni 24 octombrie, ora 06.00.
- Bulevardul Unirii - din Piata Unirii, pana la Piata Constitutiei
- Bulevardul Libertatii - din Piata Regina Maria, pana la intersectia cu Natiunile Unite
- Calea 13 septembrie - din Bulevardul Libertatii pana la intersectia cu str. Uranus

Restrictii de circulatie in centru, cu ocazia Drift Grand Prix of Romania

Soferilor care doresc sa treaca prin Piata Constituiei, in zilele de 21, 22 si 23 octombrie, li se recomanda sa aleaga una din rutele ocolitoare, pe Splaiul Independentei, Bulevardul Regina Maria, Bulevardul Natiunile Unite si Strada Izvor.
Drift Grand Prix of Romania va aduna in acelasi loc, la Bucuresti, pe circuitul stradal din jurul Casei Poporului, cei mai buni piloti profesionisti de drift din 15 tari europene. Alaturi de competitia de drift, spectatorii vor mai putea admira o expozitie de masini modificate, car-audio, off-road, moto si firme din domeniu, dar si cascadorii extreme cu masini.
Drift Grand Prix se desfasoara in zilele de sambata si duminica, intre orele 10 si 22ARTA Drift ALLSTARS FD1 Bucharest GP
4Tuning Casino Magazine