12 Porsche-uri s-au facut scrum in curtea unei reprezentante. De vina ar fi protestatarii de la Summit-ul G20

12 Porsche-uri s-au facut scrum in curtea unei reprezentante. De vina ar fi protestatarii de la Summit-ul G20
  • 12 Porsche-uri au ars in Germania
  • Focul ar fi fost pus intentionat
  • Politia crede ca de vina sunt protestatarii de la Summit-ul G20
Distribuie pe Facebook

Nu mai putin de 12 masini Porsche au ars in curtea unei reprezentante din Hamburg, Germania. Din primele investigatii ale politiei reiese ca focul a fost pus intentionat de catre protestatarii de la summit-ul G20.

Liderii celor mai puternice 20 de state din lume s-au intalnit la Hamburg, unde zilele acestea se desfasoara Summit-ul G20. Ca de fiecare data, acest eveniment important este marcat si de proteste violente, in urma carora pagubele sunt de ordinul sutelor de mii sau chiar ale milioanelor de euro.

Pe lista distrugerilor tocmai au fost incluse si 12 masini Porsche, printre care 911, Boxster si Macan, care au ars in curtea unei reprezentante din orasul german. Potrivit presei locale, incendiul ar fi pornit in jurul orei 4 dimineata si a fost stins de catre pompieri de-abia pe la 6.

Asa cum se poate observa si din acest video, masinile au fost distruse aproape in totalitate, si cel mai sigur vor ajunge la fier vechi.

Investigatiile sunt in plina desfasurare, insa politia a declarat ca focul ar fi fost pus intentionat de protestatarii de la Summit-ul G20.

Distribuie pe Facebook
mai multe