A facut-o praf dupa numai 18 mile. De ce sa nu iti cumperi o masina pe care nu o poti struni

  • Un Challenger Hellcat a fost distrus dupa numai 18 mile
  • Masina americana a suferit daune serioase la nivelul caroseriei
  • Interiorul si motorul V8 par sa fi scapat neatinse
Distribuie pe Facebook

Cu un cost de doar 90 de dolari per cal putere, versiunea Hellcat a modelului Dodge Challenger este, probabil, cea mai ieftina masina de inalta performanta pe care banii o pot cumpara.

Acum mai bine de doi ani si jumatate, compania Dodge prezenta in fata lumii intregi una dintre cele mai demente masini vazute vreodata de publicul larg.

Vorbim, bineinteles, de versiunea Hellcat a modelului Dodge Challenger, pusa in miscare de un V8 capabil sa dezvolte nici mai mult, nici mai putin de 707 CP.

Si mai interesanta avea sa fie insa nota de plata a extremului muscle car american: 59.995 de dolari la momentul cu pricina, respectiv 64.195 de dolari in prezent.

Dodge Challenger Hellcat facut praf

Drept urmare, tinand cont de raportul pret / putere maxima pe care masina americana il ofera, nu este deloc de mirare ca aceasta s-a vandut ca painea calda.

Cu 707 CP la bord si un sistem de tractiune spate in echiparea standard, versiunea Hellcat a modelului Dodge Challenger... ei bine, nu este chiar pentru oricine.

O demonstreaza inclusiv aceasta serie de imagini care surprinde un exemplar al masinii americane facut praf dupa doar 18 mile (aproximativ 29 kilometri).

Explicatia din spatele starii actuale a respectivului autoturism ramane un mister, insa putem discuta in cazul de fata inclusiv despre un plafon avariat.

Ce este drept, daca scoatem din discutie exteriorul, atat motorul cu opt cilindri in V, cat si interiorul cu patru locuri par sa fi scapat fara daune serioase.

Asadar, vorbim despre masina perfecta pentru cei care vor sa isi transforme banalul Dodge Challenger V6 intr-o replica a Hellcat-ului de 707 cai putere.

In ceea ce priveste oferita companiei americana, tinem sa reamintim ca aceasta tocmai s-a imbogatit cu o versiune Demon... livrata la pachet alaturi de 840 CP.

Dodge Challenger Hellcat facut praf

Dodge Challenger Hellcat facut praf

Dodge Challenger Hellcat facut praf

Dodge Challenger Hellcat facut praf

Dodge Challenger Hellcat facut praf

Dodge Challenger Hellcat facut praf

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Dodge Challenger Hellcat facut praf
mai multe