A facut-o praf la doar o zi dupa ce i-a fost livrata. De ce sa nu iti cumperi niciodata o masina pe care nu o poti conduce

A facut-o praf la doar o zi dupa ce i-a fost livrata. De ce sa nu iti cumperi niciodata o masina pe care nu o poti conduce
  • Un McLaren 720S a fost distrus sambata trecuta in SUA
  • Soferul cumparase masina in urma cu o singura zi
  • Politia a anuntat si cauza accidentului: viteza excesiva
Distribuie pe Facebook

Faptul ca ti-ai permis sa platesti aproape 300.000 de dolari pe un McLaren cu 720 de cai putere sub capota... ei bine, nu te face neaparat un sofer mai bun.

Echipat cu un propulsor V8 bi-turbo de patru litri si aproximativ 720 de cai putere, noul McLaren 720S ocupa un loc fruntas in topul celor mai potente automobile de strada ale planetei.

Cu un timp de doar trei secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h, modelul britanic este, de asemenea, unul dintre cele mai rapide autoturisme pe care banii le pot cumpara la momentul de fata.

Nu oricine poate tine insa sub control bestia companiei din Woking, care concureaza impotriva unor nume precum Lamborghini Huracan, Ferrari 488 GTB sau Porsche 911 GT2 RS.

O demonstreaza inclusiv aceasta intamplare din Fairfax, unde un McLaren 720S a fost distrus complet... ei bine, la numai o singura zi dupa ce soferul a platit 300.000 de dolari pe masina britanica.

Potrivit autoritatilor locale, motivul din spatele violentului accident l-ar reprezenta viteza excesiva, cu toate ca politia nu a precizat pana acum cu cat rula automobilul de 720 de cai putere.

Daca mai conteaza, modelul companiei din Woking - care inlocuieste in gama vechiul 650S, poate goni cu pana la 341 de kilometri pe ora, se arata in cadrul fisei cu specificatii tehnice.

Accident McLaren 720S

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 16 Iulie 2018