A intrat cu masina in cladirea dealerului. Ce l-a suparat pe clientul Porsche

A intrat cu masina in cladirea dealerului. Ce l-a suparat pe clientul Porsche
  • O persoana a intrat cu masina in cladirea unui dealer Porsche
  • Aceasta era suparata din pricina unei comenzi neonorate
  • Cearta dintre cele doua parti continua si la momentul de fata
Distribuie pe Facebook

Un incident mai putin obisnuit a avut loc zilele acestea in Taiwan. Un client Porsche a intrat cu masina in cladirea dealerului dintr-un motiv incredibil.

In varsta de 42 de ani, Chu este client fidel si, totodata, fan inrait al produselor marca Porsche. O demonstreaza inclusiv numarul mare al comenzilor sale anterioare. Printre acestea, si un Panamera Sport Turismo care ar fi trebuit sa beneficieze de mai multe dotari optionale.

Dotari care lipseau atunci cand automobilul companiei germane a ajuns in curtea dealerului. Vazand acest lucru, Chu a vrut sa renunte la comanda data si a cerut restituirea avansului platit. De cealalta parte, vanzatorul voia cu orice pret restul sumei datorate de client.

Cearta dintre Chu si dealer-ul Porsche din Taichung avea sa atinga punctul culminant la mijlocul acestei saptamani, cu un incident mai putin obisnuit. In semn de protest, clientul a urcat la volanul propriului Cayenne si a intrat cu masina in cladirea vanzatorului.

Nimeni nu a fost ranit in urma impactului. Chu a fost arestat de politie, iar dealer-ul Porsche din Taichung a reparat greseala facuta si toata lumea a plecat acasa fericita, ai putea crede. Numai ca nici vorba sa se intampla asa; povestea continua cu noi detalii uimitoare.

Politia l-a arestat, intr-adevar, pe Chu, insa acesta a fost eliberat ulterior. Si a revenit in vizita la dealer-ul Porsche din Taichung pentru negocieri. Ce este drept, intalnirea a decurs pasinic. Ba chiar vanzatorul s-a aratat dispus sa returneze avansul platit de client.

Totodata, lui Chu i-a fost oferita inclusiv alternativa de a-si primi, in cele din urma, masina mult visata: un Panamera Sport Turismo cu dotarile corecte. Dupa doua ore de negocieri, nici vorba ca povestea sa fi luat sfarsit. Din motive necunoscute, clientul si vanzatorul nu au reusit sa cada de acord.

Distribuie pe Facebook
mai multe