A reusit sa rastoarne un Mercedes de 60.000 de dolari la numai cateva secunde dupa ce l-a pornit

A reusit sa rastoarne un Mercedes de 60.000 de dolari la numai cateva secunde dupa ce l-a pornit
  • O soferita de peste Ocean a reusit sa rastoarne un Mercedes la doar cateva secunde dupa ce l-a pornit
  • Conform informatiilor disponibile la acest moment, se pare ca femeia a incurcat acceleratia cu frana
  • Masina avariata este un GLE in valoare de 60.000 de dolari, cu motor V6 de 3.5 litri si 302 cai putere
Distribuie pe Facebook

O soferita de peste Ocean a reusit incredibila performanta de a rasturna un Mercedes in valoare de 60.000 de dolari la doar cateva secunde de la momentul pornirii motorului.

Ziua de vineri, 19 august 2016, a fost cu ghinion pentru dealer-ul Mercedes din Ballston, Arlington, Virginia. O soferita dornica sa testeze abilitatile modelului GLE a reusit sa faca praf exemplarul primit pe maini la doar cateva secunde de la momentul pornirii motorului.

Desi motivul exact al nefericitului eveniment ramane un mare mister, se pare ca posesoarea de permis in cauza a confundat pedala de frana cu cea de acceleratie. Drept urmare, SUV-ul german in valoare aproximativa de 60.000 de dolari a lovit cu viteza patru masini aflate in parcarea showroom-ului cu pricina, iar apoi s-a rasturnat. Din fericire, toti cei patru pasageri implicati in acest accident au scapat fara rani majore.

Ramane de vazut atat cine va plati pentru pagubele rezultate, cat si daca ghinionista soferita din Arlington, Virginia, Statele Unite ale Americii a fost convinsa si va cumpara pana la urma un Mercedes GLE precum cel pe care a reusit sa il distruga intr-o singura clipa.

Vorbim, mai exact, despre un GLE 350, a carei propulsie este asigurata de o unitate aspirata cu sase cilindri in V si capacitate de 3.5 litri, ce dezvolta aproximativ 302 CP si 370 Nm. De livrarea valorilor anterior mentionate catre roti se ocupa o transmisie automata cu sapte rapoarte, lista cu performante anuntand un timp de aproximativ 7.5 secunde pentru realizarea acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Accident cu Mercedes GLE

Accident cu Mercedes GLE

Accident cu Mercedes GLE

Distribuie pe Facebook
mai multe