A vrut sa se dea mare cu masina tatalui, dar a ajuns cu ea intr-un perete imediat cum a pornit-o: "Sunt mort!"

A vrut sa se dea mare cu masina tatalui, dar a ajuns cu ea intr-un perete imediat cum a pornit-o: "Sunt mort!"
  • Produs in serie limitata
  • Motor V8 cu 530 de cai putere
  • S-a oprit cu el in perete de cum l-a pornit
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui Ford Mustang Shelby GT350R a avut o surpriza neplacuta atunci cand a aflat ce a facut fiul sau cu masina. Asta pentru ca acesta din urma a vrut sa se dea mare in fata prietenilor, dar nu prea i-a reusit.

In 2015, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, americanii de la Ford au prezentat lumii intregi o versiune harcore a lui Shelby GT350. Botezata GT350R, aceasta venea cu cateva imbunatatiri care sa o ajute in special pe circuit.

Fiind vorba despre un model produs intr-o editie limitata, orice impatitmit auto se poate considera norocos daca are in garaj un asemenea muscle car cu motor V8 de 5.2 litri care livreaza puntii spate 530 de cai putere.

Proprietarul exemplarului din acest clip video insa...sa spunem doar ca ziua lui s-a inrautatit atunci cand a aflat ca fiul sau a vrut sa se dea mare cu Shelby-ul, dar s-a oprit cu el in perete imediat cum l-a pornit.

Tot acolo poti vedea si reactia adolescentului, despre care unii spun ca ar fi fortata si ca toata aceasta "intamplare" a fost pusa la cale chiar de tanar pentru a strange cateva reactii pe internet.

Oricum ar fi, te lasam sa vezi si tu filmarea si apoi sa tragi singur concluziile.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2020