A vrut sa se dea mare cu noua lui achizitie, dar era gata-gata s-o puna pe plafon. Video cu momentul impactului

A vrut sa se dea mare cu noua lui achizitie, dar era gata-gata s-o puna pe plafon. Video cu momentul impactului
  • A vrut sa se dea mare cu noua lui achizitie
  • Dar era gata s-o puna pe plafon
  • Video cu momentul impactului
Distribuie pe Facebook

In incercarea de a castiga internetul, soferul unui BMW de generatie mai veche s-a facut de tot rasul.

Soferul unui M3 apartinand generatiei anterioare, cunoscuta in cadrul companiei BMW sub numele de cod F80, a reusit sa se faca de ras dupa ce, in incercarea lui de a cuceri internetul, a lovit puternic o bordura de pe marginea drumului. Si, ulterior, s-a ridicat pe doua roti, doar o minune facand ca masina cu motor bi-turbo in sase cilindri, de trei litri si cel putin 431 de cai putere, sa... nu aterizeze pe plafonul din carbon.

Cum incidentul respectiv a avut loc la sfarsitul unei intalniri a pasionatilor auto si de tuning, publicul a filmat plecarea modelelor prezente la fata locului, astfel ca si prostia din capul celui aflat la volanul super-sedanului bavarez a fost surprinsa de camerele telefoanelor mobile.

Soferul M3-ului de generatie mai veche si culoare argintie a reusit, drept urmare, sa-si duca la bun sfarsitul planul de a deveni faimos pe internet, in lume, insa cu ce costuri? Cu putin "noroc", masina cunoscuta sub numele de cod BMW F80, cu motor bi-turbo in sase cilindri, de trei litri si cel putin 431 de cai putere sub capota, va avea nevoie inclusiv de o noua suspensie, nu doar de jantele din aliaj aflate pe dreapta.

Mai mult decat atat, nu este exclusa nici posibilitatea de a primi o amenda din partea autoritatilor si, de ce nu, chiar sa ramana fara permisul de conducere din cauza inconstiente crase de care a dat dovada, dupa cum reiese si din materialul video surprins la fata locului.

BMW M3 loses it and smacks curb leaving San Jose Car meet from r/IdiotsInCars
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2020