Accident costisitor in India. Victima, un Rolls-Royce cu numere rosii

Accident costisitor in India. Victima, un Rolls-Royce cu numere rosii
  • Accident extrem de costisitor in India
  • Victima, un Rolls-Royce cu numere rosii
  • Automobil britanic a costat 1 milion $
Distribuie pe Facebook

Un afacerist indian a devenit subiect de glume dupa ce a reusit sa-si loveasca noul Ghost inainte de a scapa de numerele provizorii.

Ziua in care ai devenit proprietarul unui Rolls-Royce de ultima generatie, fie el si Ghost, nu se uita niciodata. Mai ales daca traiesti intr-o tara ca India, acolo unde pretul de achizitie al limuzinei britanice se apropie de un milion de dolari.

Pentru acest afacerist insa, bucuria nu a durat nici pe departe atat de mult pe cat si-ar fi dorit. Ba dimpotriva: omul a reusit sa isi loveasca pretiosul automobil chiar inainte de a scapa de numerele provizorii primite din partea autoritatilor.

Nu exista niciun fel de informatie cu privire la cauzele care au stat la baza nefericitului incident, efectele fiind - in schimb - cat se poate de vizibile. Respectivul Rolls a ramas fara o parte din spoilerul fata dupa ce a lovit un zid de piatra.

Cu toate ca este greu de spus la acest moment, limuzina britanica ar putea ascunde si pe dedesubt cateva probleme. O vizita la un service specializate, finalizata cu o ridicare pe rampa, va clarifica in mod cert daca este sau nu asa.

Intre timp, reamintim ca actualul Ghost porneste in Europa de la aproape 300.000 de euro si gazduieste in compartimentul motor o unitate V12 bi-turbo. Printre rivali automobilului cu pricina se numara Bentley Mulsanne si Mercedes S650.

Accident Rolls-Royce Ghost

Accident Rolls-Royce Ghost

Accident Rolls-Royce Ghost

Accident Rolls-Royce Ghost

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 3 Septembrie 2018