Accident cu o masina de 1000 CP. Pagubele se ridica la 700.000 euro

Accident cu o masina de 1000 CP. Pagubele se ridica la 700.000 euro
  • Accident grav pe o autostrada din Germania
  • Fahlke Larea GT1 si Ford C-Max sunt masinile implicate
  • Pagubele se ridica la suma de 700.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Un exemplar Fahlke Larea GT1 si-a gasit sfarsitul pe o autostrada din Germania, ca urmare a unei coliziuni cu un Ford C-Max. Conform primelor estimari, pagubele nefericitului eveniment se ridica la suma de 700.000 de euro.

Saptamana grea pentru posesorul unui Fahlke Larea GT1. Pretioasa sa masina a fost distrusa aproape in totalitate in urma unui accident petrecut pe o autostrada din apropierea orasului Hamburg.

Desi inca raman multe semne de intrebare cu privire la modul in care a avut loc acest nefericit eveniment, exista o serie de informatii care sustin ca supercarul german a pierdut aderenta in pneuri, lovind apoi cu putere bariera de protectie de pe marginea drumului.

Exemplarul Fahlke Larea GT1 a fost izbit - si chiar "calarit", la randul sau de un Ford C-Max, al carui sofer in varsta de 71 de ani nu a reusit sa opreasca la timp pentru a evita dezastrul.

In ciuda pagubelor semnificative, a caror valoare se ridica la suma aproximativa de 700.000 de euro, nici una dintre persoanele implicate in acest accident nu a suferit rani majore, cauzatoare de moarte.

Accident cu Fahlke Larea GT1

Accident cu Fahlke Larea GT1

Despre Fahlke Larea GT1

Creatia unei mici companii din Buchholz, supercarul german este disponibil la vanzare in trei versiuni diferite de putere, propulsia fiind asigurata de o motorizare V8 de 7.2 litri indiferent de varianta pentru care se opteaza.

Botezat Larea GT1 S7, modelul de baza ofera un total de 550 CP si se lauda cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in trei secunde, respectiv o viteza maxima de 349 kilometri pe ora.

Urmatoarea pe lista, versiunea Larea GT1 S9 Evo propune o serie de valori maxime precum 720 cai putere si 856 Newton-Metri, ecuatia 0 - 100 km/h fiind astfel rezolvata dupa doar 2.8 secunde. Viteza maxima? 380 de kilometri pe ora!

"Vedeta" principala a acestui accident, varianta de top Larea GT1 S10 gazduieste sub capota nu mai putin de 1.004 CP si 1.400 Nm, multumita compresorului mecanic din dotare. Ca performante, avem un 0 - 100 km/h in 2.4 secunde si o viteza maxima de peste 400 km/h.

Indiferent de alegerea facuta, meniul standard include o structura monococa din carbon, acelasi material fiind utilizat si la realizarea caroseriei. Pentru un plus de siguranta, toate cele trei optiuni dispun de un roll cage construit dupa standardele FIA.

Alte caracteristici notabile includ transmisie manuala cu sase rapoarte, suspensie ajustabila, frane AP sau Brembo, jante din aluminiu forjat, dar si o greutate mai mica de o tona.

Distribuie pe Facebook
mai multe