Asta da accident scump. S-a oprit cu un Rolls-Royce fix in spatele unui Lamborghini Urus

Asta da accident scump. S-a oprit cu un Rolls-Royce fix in spatele unui Lamborghini Urus
  • Accidentul s-a petrecut intr-un orasel din Marea Britanie
  • Soferul limuzinei a fost de vina
  • A fugit de la locul accidentului
Distribuie pe Facebook

Locuitorii oraselului englezesc Walsall au fost martorii unui accident destul de scump care a implicat un Rolls-Royce Ghost si un Lamborghini Urus. Soferul limuzinei, care a si fost de vina, a fugit de la locul accidentului.

Sa conduci o limuzina, precum Rolls-Royce Ghost, care are o lungime de peste 5 metri si cantareste 2.5 tone nu este deloc usor. A aflat pe pielea lui un sofer din Marea Britanie.

Omul nostru isi conducea masina de cateva sute de mii de euro pe strazile unui orasel de langa Birmingham cand, in mod inexplicabil, s-a oprit fix in spatele unui Lamborghini Urus. Am spus "in mod inexplicabil" pentru ca acesta nu a mai stat sa le explice politistilor cum s-a intamplat totul si a fugit de la locul accidentului.

Accident Ghost

Din pacate pentru el, a lasat in masina un act de identitate cu poza, asa ca oamenii legii au pornit deja in cautarea lui.

Nu inainte insa de a-l ridiculiza putin pe retelele de socializare. "Ei bine, acesta este un accident scump. Ma intreb, oare costul reparatiilor sau altceva l-a facut pe sofer sa fuga de la locul accidentului? In orice caz, avem o fotografie cu el asa ca il vom intreba in curand," se arata in postarea politistilor.

Chiar daca au fost implicate doua masini scumpe, valoarea pagubelor nici nu se apropie de cea a accidentului petrecut in urma cu ceva timp pe un drum montan din Elvetia. Atunci au fost implicate patru masini, inclusiv un Porsche 911 si un Bugatti Chiron.

Daunele materiale anuntate de autoritati s-au ridicat atunci la 3.7 milioane de franci elvetieni.

Distribuie pe Facebook
mai multe