Asta da ghinion. Super masina i-a fost facuta praf, in reprezentanta, de roata desprinsa de la un camion

Asta da ghinion. Super masina i-a fost facuta praf, in reprezentanta, de roata desprinsa de la un camion
  • Potrivit unor surse, masina este dauna totala
  • Roata s-a desprins de la remorca unui camion
  • Masina era asigurata
Distribuie pe Facebook

Masina unui jucator de baseball din Statele Unite ale Americii, un McLaren 650S, a fost distrusa in reprezentanta de o roata desprinsa de la remorca unui camion. Din fericire, masina era asigurata.

Care sunt sansele ca masina sa-ti fie distrusa de o roata de camion, scapata de sub control, in timp ce sta intr-o reprezentanta? Ei bine...foarte mici, aproape spre zero. Dar o data poate se aliniaza planetele si iti strica ziua cu un incident desprins parca din filme.

Printr-o astfel de intamplare a trecut acum Trevor Bauer, jucator de baseball la echipa Cincinnati Reds. Proprietarul unui McLaren 650S, Bauer si-a lasat masina la reprezentanta si a avut surpriza sa fie sunat ca masina lui a fost distrusa de roata desprinsa de la o remorca.

Potrivit mai multor surse, dupa ce s-a desprins, roata a traversat o autostrada cu sase benzi, a lovit peretele cladirii si mai apoi a ricosat in vitrina, pentru ca in final sa aterizeze pe masina de peste 300.000 de dolari.

McLaren dauna

Bauer a postat imaginea de mai sus pe contul sau de Instagram iar unii sustin chiar ca McLaren-ul este dauna totala. Din fericire, masina era asigurata.

McLaren 650S a fost lansat in urma cu 5 ani la Salonul Auto de la Geneva si este propulsat de un motor V8 twin-turbo de 3.8 litri care livreaza puntii spate 650 de cai putere si 678 Nm cuplu. Masina atinge 100 de km/h in fix 3 secunde si are o viteza de top de 333 km/h, potrivit fisei cu specificatii tehnice.

Distribuie pe Facebook
mai multe