Cine credeti ca a iesit mai sifonat din impactul dintre un Mercedes G63 AMG 6x6 si un biet Hyundai Santa Fe?

Cine credeti ca a iesit mai sifonat din impactul dintre un Mercedes G63 AMG 6x6 si un biet Hyundai Santa Fe?
  • Un Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 a iesit mai mult decat sifonat din impactul cu un Hyundai Santa Fe
  • Desi accidentul a fost unul usor, Mercedesul a izbucnit in flacari si a ars aproape in totalitate
  • Desi cauzele nu se cunosc inca, focul ar fi pornit de la o scurgere de carburant
Distribuie pe Facebook

Un accident aparent usor dintre un Mercedes G63 AMG 6x6 si un Hyundai Santa Fe s-a terminat intr-un mod in care nu se astepta nimeni.

Pentru cei care doreau ceva mai extravagant decat un Mercedes-Benz G63 AMG, constructorul german a dezvoltat o varianta 6X6. Aratand ca un adevarat tanc, ai crede ca aceasta masina poate trece prin cladiri, nepatind mare lucru. Dar, nu este chiar asa.

Singurul exemplar prezent pe piata chineza de Mercedes-Benz G63 AMG 6X6 "preparat" de cei de la Mansory, a fost implicat intr-un accident usor in orasul Guangzhou. Uriasa masina a intrat intr-un Hyundai Santa Fe, lovindu-l cu partea sa dreapta in roata din stanga-fata.

Accident aparent usor intre un Mercedes G63 AMG by Mansory si un Hyundai Santa Fe

Daca pana acum totul arata ca un accident banal, ceea ce urmeaza a socat pe toata lumea care s-ar fi asteptat ca "micutul" Santa Fe sa fie distrus in totalitate de monstrul de 3.85 tone. Imediat dupa impact, G63-ul 6x6 a izbucnit in flacari si a ars aproape in totalitate.

Desi cauzele incendiului nu sunt deocamdata cunoscute, focul ar fi pornit de la o scurgere de carburant.

Accident aparent usor intre un Mercedes G63 AMG by Mansory si un Hyundai Santa FeAccident aparent usor intre un Mercedes G63 AMG by Mansory si un Hyundai Santa Fe

Constructorul german a construit doar 100 de exemplare din acest model, si chiar daca l-au facut destul de puternic, tuneri precum Mansory sau Brabus si-au aratat maiestria creand o adevarata bestie.

Cei de la Mansory, pentru ca despre un astfel de model este vorba aici, au crescut puterea AMG-ului pana la 840 de cai putere si 1000 de Nm cuplu. Nu ca toate astea ar mai conta acum pentru proprietarul chinez care, probabil, a avut una dintre cele mai proaste zile ale sale.

Accident aparent usor intre un Mercedes G63 AMG by Mansory si un Hyundai Santa Fe

Sursa foto: CarNewsChina.com

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2016