Clipul a devenit VIRAL. Un valet ghinionist se opreste cu un Koenigsegg de 3 milioane de dolari intr-un Lamborghini

Clipul a devenit VIRAL. Un valet ghinionist se opreste cu un Koenigsegg de 3 milioane de dolari intr-un Lamborghini
  • Valetul a lovit usor celebrul Agera RS Naraya
  • Hypercarul s-a oprit intr-un Aventador SV
  • Masinile au scapat doar cu cateva zgarieturi
Distribuie pe Facebook

Daca s-ar acorda un premiu pentru cel mai ghinionist valet din lume, cel din clipul video de mai jos ar fi desemnat fara indoaiala marele castigator. De ce? Pentru ca a lovit (usor) un Koenigsegg unicat, al carui pret se ridica la 3 milioane de dolari.

Meseria de valet, adica cel care parcheaza masinile clientilor la restaurentele de lux sau la diferite hoteluri, nu este foarte grea. In plus, daca lucrezi la un hotel de patru sau cinci stele intr-un oras precum Geneva, Paris, Roma sau alte capitale instarite, ai ocazia sa te urci la volanul unor masini extraordinare.

Pentru unii insa, manevrarea unei masini s-ar putea dovedi un lucru destul de complicat, mai ales cand masina cu pricina este o bijuterie pe patru roti, unicata. Sa luam ca exemplu unul dintre cele mai populare Koenigsegg-uri Agera RS de pe internet. Botezat Naraya, hypercarul de 1.160 de cai putere si cu ornamente din aur ii apartine unui anume Pasin Lathouras, care a platit pe el nu mai putin de 3 milioane de dolari.

Aflat in capitala Elvetiei, la un hotel cu multe stele, omul nostru si-a lasat masina pe mana valetului si si-a vazut de treaba. Din nefericire insa, angajatul hotelului a facut o nefacuta si s-a oprit cu nepretuita masina intr-un Lamborghini Aventador SV. Fiind vorba despre un Aventador mai special, si pretul acestuia se invarte in jurul sumei de 700.000 de euro.

Fiind vorba despre un incident minor, ale carui cauze raman inca necunoscute, masinile au scapat doar cu cateva zgarieturi. Vezi intregul moment in clipul video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe