Cursa nebuna in Bucuresti: Calea Victoriei pe contra-sens, finalizare cu impuscaturi

Cursa nebuna in Bucuresti: Calea Victoriei pe contra-sens, finalizare cu impuscaturi
Cursa cum nu am mai vazut demult in Bucuresti. Insa nu una ilegala, asa cum o stim noi, ci una dintre un sofer si mai multe masini de Politie. Un sofer din Giurgiu a fost urmarit de politisti dupa ce acestia au vazut ca masina pe care o conduce nu are numar de inmatriculare. Soferul a inceput sa accelereze si a facut toata Calea Victoriei pe contra-sens, cu Politia pe urmele sale. Felicitari maxime politistilor care au reusit sa-l opreasca, tragand mai multe focuri de arma!
Distribuie pe Facebook
Barbatul, in varsta de 42 de ani, conducea un autorism Mercedes, cu numere de Spania, pe Calea Rahovei, indreptandu-se spre bulevardul Regina Maria. La intersectia cu strada Vasile Croitoru, el a pierdut controlul volanului si a lovit trei masini de pe Calea Rahovei. Soferul si-a continuat drumul si a ajuns in Piata Unirii.
Un echipaj de Politie a observat ca masina nu avea placuta de inmatriculare din fata si ca avea urme de accident si a pornit in urmarirea masinii.
Soferul, care conform martorilor accelera continuu, si-a continuat insa traseul inspre Universitate, fara a opri la avertizarile politistilor. In momentul patrunderii pe bd. I.C. Bratianu, autoturismul a acrosat patru autovehicule la intersectia cu strada Halelor.
In continuare, soferul a mers prin Piata Universitatii, pe bulevardul Nicolae Balcescu, iar pe strada Dem. I. Dobrescu a virat dreapta pe Calea Victoriei, fara a tine cont ca era o strada cu sens interzis.

Ajuns pe Calea Victoriei, autoturismul urmarit a acrosat alte doua autoturisme care circulau regulamentar dinspre Piata Victoriei catre bulevardul Regina Elisabeta.

Toata cursa s-a desfasurat cu masina avand farurile stinse!

Politistii au tras cinci focuri, doua in plan vertical si trei inspre cauciucurile masinii. Unul dintre gloante a spart un cauciuc, iar masina barbatului a fost proiectata intr-un panou publicitar din apropierea Caii Victoriei, la intersectia cu bulevardul Dacia.

Cel mai probabil, masina cu numere de Spania era furata, scoasa din circulatie sau implicata intr-un accident.

Accident Calea Victoriei Bucuresti

Distribuie pe Facebook
mai multe