Este de nerecunoscut. Masina germana de peste 250.000 de euro, facuta praf de o... Toyota Prius

Este de nerecunoscut. Masina germana de peste 250.000 de euro, facuta praf de o... Toyota Prius
  • Un Mercedes G500 4×4² a fost 'distrus' de o Toyota Prius in Londra
  • Martorii sustin ca soferul off-roader-ului german ar fi trecut pe rosu
  • Tinand cont de cum arata, automobilul nemtesc ar putea fi dauna totala
Distribuie pe Facebook

Chiar daca arata ca un tanc pe roti, noul Mercedes G500 4×4² este, de fapt, un automobil destul de firav. O demonstreaza inclusiv urmatorul accident petrecut pe strazile Londrei.

Cu o garda la sol care atinge 450 de milimetri, noul Mercedes G500 4×4² este genul de automobil... imposibil de trecut cu vederea. Inaltimea peste medie a off-roader-ului german are insa si cateva dezavantaje.

O demonstreaza inclusiv urmatorul accident petrecut pe strazile Londrei, unde un astfel de exemplar a fost pus cu usurinta la pamant de catre o Toyota Prius. Exact, ca in celebra batalie dintre David si Goliat.

Multe detalii despre acest incident nu se cunosc, exceptand ca soferul Mercedes-ului G500 4×4² a trecut pe rosu. De asemenea, se pare ca ocupantii celor doua automobile au scapat teferi in ciuda impactului puternic.

Nu acelasi lucru se poate spune insa si despre off-roader-ul german. Acesta s-a ales cu numeroase fracturi la nivelul caroseriei, modul in care s-au deplasat montantii, dar si plafonul ducandu-ne cu gandul la dauna totala.

De cealalta parte, respectiva Toyota Prius a suferit daune serioase la nivelul partii frontale. Dar, comparativ cu Mercedes-ul G500 4×4² pe care l-a lovit, se poate spune ca nu are... mai nimic.

Si daca tot am revenit la off-roader-ul german, exemplarul implicat in acest accident petrecut recent pe strazile Londrei se bucura de mai multe modificari marca Brabus. Nu ca ar mai conta acum acest aspect.

Distribuie pe Facebook
mai multe