Iata intersectiile cu cele mai multe accidente din Bucuresti!

Iata intersectiile cu cele mai multe accidente din Bucuresti!
Cu siguranta ai trecut prin aceste intersectii, fara sa-ti dai seama ca acolo au murit mai multi oameni. Fie la bordul masinilor, fie pietoni, exista locuri in capitala in care s-au inregistrat adevarate tragedii. Iata aici zonele si intersectiile cele mai periculoase, care ar trebui sa te puna pe ganduri inainte s-o calci.
Distribuie pe Facebook
In primele noua luni ale anului s-au petrecut 659 de incidente rutiere grave
Pleci de acasa, dar nu stii daca te mai intorci teafar! Pe arterele Capitalei au loc accidente pe banda rulanta. Doar in primele noua luni ale anului, Politia a inregistrat 659, soldate cu 59 de morti si 653 de raniti grav.
Sos. Colentina se afla in top. Nu mai putin de 20 de evenimente tragice s-au inscris in dreptul ei. In urma lor, doua persoane si-au pierdut viata, iar 19 au ajuns la spital mai mult moarte decat vii.
Sos. Pantelimon se afla si ea pe lista neagra a politistilor, cu 16 accidente, soldate cu 3 morti si 15 raniti grav. Tot atatea evenimente tragice au fost si pe Bd. Drumul Taberei, unde au murit trei persoane si au fost ranite 12.
Calea Rahovei si Sos. Bucuresti-Ploiesti sunt alte puncte periculoase. Aici au avut loc 14 evenimente rutiere foarte grave, in urma carora trei oameni au decedat, iar 12, respectiv 15, au fost transportati de urgenta la spital.
O alta zona predispusa la accidente este Bd. Ghencea, unde au murit cei mai multi bucuresteni - 5 - iar alti 8 s-au ales cu rani grave, in cele 11 incidente rutiere.

Calea Vitan-Barzesti si Bd. Unirii au cate 6, respectiv 4 accidente, in urma carora au decedat cate 2 oameni.

Distribuie pe Facebook
mai multe