Invitatie la discutie: un sofer provoaca un accident si fuge. Ce e de facut?

Invitatie la discutie: un sofer provoaca un accident si fuge. Ce e de facut?
  • Accidentul a avut loc in Tomesti, Iasi
  • Soferul a plecat de la fata locului
Distribuie pe Facebook

Un film ne arata un accident pe cat de amuzant, pe atat de... ciudat. Un sofer care nu se asigura provoaca un accident, dupa care pleaca ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Poate ca nici nu a realizat grozavia pe care a facut-o, de fapt... Ce pot face acum soferii cu masinile lovite?

Se dau doua automobile care circula regulamentar. La volanul lor se afla doua femei, dar asta e mai putin important. In spatele unui autobuz care stationeaza regulamentar in refugiul dedicat e oprita o masina, un Opel Astra F break de culoare alba. Deodata, soferul Opelului se pune in miscare si depaseste autobuzul fara sa se asigure daca pe drumul principal vine cineva.

Evident, vine o masina, o Skoda Octavia care circula normal si legal. De pe contrasens vine o Dacia Berlina. Soferita Skodei vede ca ii sare in fata Opelul alb care iese neregulamentar fara sa se asigure, se panicheaza si trage de volan, intrand pe contrasens, lovindu-se de Dacie. Din fericire, destul de usor, fara victime. Iar soferul masinii albe, pleaca ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic...

Probabil ca soferul vinovat nici nu a vazut Skoda si nici pana in ziua de azi nu a aflat ca a produs un accident. Dar, cu putin noroc, cineva recunoaste masina si pe filmare se vede numarul, politia cautandu-l sa-l intrebe de sanatate. Daca cineva trebuie tras la raspundere si sa achite pagubele celor doua automobile care s-au lovit, el este... Voi ce credeti?

Distribuie pe Facebook
mai multe