Mai rau de atat nici ca se putea! I-au distrus noua masina de 306 CP imediat ce a platit pentru ea

  • Un american ar putea fi cel mai ghinionist sofer de masina noua din aceasta lume
  • Automobilul lui de 306 CP a fost distrus la putin scurt timp dupa ce platise pentru el
  • De vina pentru respectiva situatie este un sofer neatent, care nu a franat la timp
Distribuie pe Facebook

Un american ar putea fi cel mai ghinionist sofer de masina noua din lume. Automobilul lui de 306 cai putere a fost distrus la putin scurt timp dupa ce platise pentru el.

Iti mai aduci tu oare aminte povestea primului accident cu ultima generatie a modelului Mazda MX-5? Cum un exemplar al roadster-ului japonez a fost avariat extrem de serios la numai cateva minute de la momentul ridicarii acestuia din curtea unui dealer auto?

Ei bine, printr-o astfel de situatie a trecut recent si cumparatorul acestui Civic Type R. Ca si in cazul anterior mentionat, un alt sofer este de vina pentru pagubele din imagini - sofer care nu a franat la timp si a 'impins' puternic hot-hatch-ul nipon intr-o masina din fata.

Nicio persoana implicata direct in respectivul eveniment nu a suferit rani fizice, ci mai degraba sufletesti. Iar acum ne referim in special la posesorul automobilului Honda, care se indrepta spre casa dupa ce tocmai primise cheile noii sale jucarii de 306 cai putere.

Aceasta este puterea maxima a motorului 2.0 turbo oferit de versiunea americana a hot-hatch-ului japonez. Ca si pe Batranul Continent, noul Civic Type R este insotit peste Ocean atat de o cutie manuala cu sase rapoarte, cat si de un sistem de tractiune fata.

Preturile automobilului Honda pornesc in SUA de la 33.900 dolari. Echiparea standard include blocuri optice cu tehnologie LED, climatizare automata, scaune imbracate in tapiterie bi-colora, display tactil de sapte inch, sistem audio cu 12 difuzoare s.a.m.d.

Accident cu Honda Civic Type R

Accident cu Honda Civic Type R

Accident cu Honda Civic Type R

Accident cu Honda Civic Type R

Accident cu Honda Civic Type R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Accident cu Honda Civic Type R
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 31 Iulie 2017