McLaren versus Golf pe o strada din Londra. Bolidul cu 570 CP este dauna totala

McLaren versus Golf pe o strada din Londra. Bolidul cu 570 CP este dauna totala
  • A intrat intr-un VW Golf
  • S-a petrecut pe o strada ingusta din Londra
  • Bolidul este dauna totala
Distribuie pe Facebook

Un McLaren 570S a fost implicat, recent, intr-un accident de circulatie pe o strada din Londra. Chiar daca incidentul s-a petrecut la o viteza relativ mica, bolidul pare sa fie facut dauna totala.

Desi nu exista o definitie clara pentru a le descrie, supercar-urile sunt de obicei masini sport, cu doua locuri, motor pozitionat central, multa putere si, de cele mai multe ori, o tractiune spate. Desigur, mai exista supercar-uri si cu tractiune integrala, vezi Lamborghini Huracan.

Asa cum probabil iti poti da seama, ai nevoie de putina experienta in spatele volanului pentru a stapani un asemenea bolid. In caz contrar te vei opri cu el in vreun stalp, masina, zid sau Dumnezeu mai stie ce.

Accident McLaren 570S

Exemple sunt destule. Cel mai recent vine din Anglia, acolo unde victima principala a fost un McLaren 570S roz.

Potrivit autoritatilor, soferul se afla pe o strada ingusta din Londra - unde limita de viteza este de 32 km/h - cand a apasat mai tare pedala de acceleratie si s-a oprit in spatele unui Volkswagen Golf.

Modelul compact pare ca nu a suferit cine stie ce daune, insa McLaren-ul...ei bine, intreaga parte frontala a fost distrusa si va fi declarat, cel mai probabil, dauna totala.

Accident McLaren 570S

Chiar daca vorbim despre o masina scumpa, cel mai scump accident al anului este, fara indoiala, cel care s-a petrecut zilele trecute pe un drum montan din Elvetia. In el au fost implicate patru masini, inclusiv un Bugatti Chiron, iar daunele materiale s-au ridicat la 3.7 milioane de franci elvetieni.

Distribuie pe Facebook
mai multe