Momentul in care o Tesla care circula cu portiera spate deschisa loveste cu putere si sparge parbrizul unui autobuz din Londra. Video

Momentul in care o Tesla care circula cu portiera spate deschisa loveste cu putere si sparge parbrizul unui autobuz din Londra. Video
  • Momentul in care o Tesla care circula cu portiera spate deschisa...
  • ... loveste cu putere si sparge parbrizul unui autobuz din Londra. Video
Distribuie pe Facebook

Dornic sa se dea mare, in fata tuturor, cu a sa masina, soferul unei Tesla a reusit sa sparga parbrizul unui autobuz care circula regulamentar. Explcatia, in randurile de mai jos.

Lansat cu surle si trambite in urma cu mai bine de cinci ani, primul SUV din scurta istorie a companiei Tesla a reusit sa uimeasca o planeta intreaga. Punctul principal de atractie al masinii oferite de producatorul american sub denumirea de Model X: portierele cu deschidere verticala destinate pasagerilor aflati pe locurile spate - asa numitele usi "aripi de soim".

Respectivul element reprezinta, de altfel, si subiectul materialului video urmator, in care soferul unei Tesla Model X care circula cu portiera spate, aflata pe partea din dreapta a caroseriei, deschisa - in incercarea de a atrage toate privirile asupra sa si a masinii sale loveste parbrizul unui autobuz din Londra. Spargandu-l, daca mai era cumva nevoie de aceasta precizare.

Evenimentul extrem de stupid - provocat de soferul imatur al SUV-ului finisat intr-o nuanta de negru, a fost filmat cu telefonul mobil - pas cu pas, de un trecator. Inutil de mentionat, impactul dintre portiera "aripa de soim" a Teslei Model X si parbrizul autobuzului care circula regulamentar a devenit viral pe internet, depasind 900.000 de vizualizari doar pe Facebook.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 19 August 2021