O ia pe urmele Tesla? Un PORSCHE TAYCAN a ars complet intr-un garaj din Florida si avem VIDEO cu urmarile

O ia pe urmele Tesla? Un PORSCHE TAYCAN a ars complet intr-un garaj din Florida si avem VIDEO cu urmarile
  • Un Porsche Taycan a izbucnit in flacari
  • Primul incident de acest fel in care este implicat modelul german
  • Un reprezentant Porsche a confirmat incidentul
Distribuie pe Facebook

Un Porsche Taycan a ars complet intr-un garaj din Florida. Masina era parcata peste noapte si nu se stie inca de la ce a pornit incendiul.

Masinile electrice sunt inca privite cu scepticism de marea majoritate a publicului, iar motivele sunt variate. Unii invoca autonomia limitata, altii vorbesc despre o instabilitate a bateriilor care ar putea duce la evenimente nefericite.

Din pacate, s-au inregistrat cateva astfel de evenimente in care masinile electrice au luat pur si simplu foc in timp ce erau parcate. Iti reamintim incidentul din vara anului trecut cand o Tesla Model S a izbucnit in flacari in timp ce era parcata, iar de vina ar fi fost un modul de la pachetul de baterii.

Revenim insa in prezent cand, de aceasta data, un Porsche Taycan a luat foc si a explodat in garajul unei case dintr-o zona rezidentiala din statul american Florida. Incidentul nefericit a fost confirmat si de un purtator de cuvant al producatorului german de automobile, care a declarat ca este prea devreme pentru a vorbi despre cauza izbucnirii incendiului. Nu se stie nici macar daca a pornit sau nu de la masina.

"Suntem usurati sa auzim ca nimeni nu a fost ranit in acest incident," a mai spus acesta.

Porsche Taycan este primul model 100% electric din istoria brand-ului german si a fost subiectul mai multor stiri in ultima vreme. Cele mai multe au legatura cu autonomia acestui model, care atunci cand a fost testata de americanii de la EPA s-a dovedit mult mai mica decat cea declarata de Porsche.

Spre exemplu, nemtii declara ca versiunea de top Taycan Turbo S are o autonomie maxima de 412 kilometri, cu o singura incarcare, iar EPA a obtinut doar 308 kilometri. Aceasta cifra este importanta pentru ca va figura pe toate pliantele comerciale de pe continentul american.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2020