Pana unde merge inconstienta autoritatilor romane: momentul in care o Dacia Logan isi ia zborul dupa ce...

Pana unde merge inconstienta autoritatilor romane: momentul in care o Dacia Logan isi ia zborul dupa ce...
  • Un incident mai putin obisnuit, surprins pe strazile din Botosani
  • O Dacie Logan isi ia zborul dupa ce loveste o gura de canal neacoperita
  • Soferul nu a observat obstacolul din cauza strazii inundate de ploaie
Distribuie pe Facebook

... loveste o gura de canal lasata descoperita. Incidentul s-a petrecut la Botosani, acolo unde strazile au fost inundate de ploaia torentiala care a cazut in ultimele zile.

Craterele din asfalt nu sunt nici pe departe singurele lucruri care le pot pune viata in pericol atat soferilor, cat si pietonilor. Lipsa marcajelor de pe sosele, dar si indicatoarele ascunse intre copaci sunt capabile sa genereze un efect similar in lipsa luarii masurilor care se impun.

De altfel, autoritatile romane ar trebuie sa fie foarte atente inclusiv cu gurile de canal ramase descoperite. O situatie care nu se intampla, dupa cum putem vedea inclusiv in urmatorul material video, unde o Dacia Logan este aruncata in aer dupa ce loveste un astfel de obstacol.

Incidentul s-a petrecut la Botosani, iar ploaia torentiala care a inundat strazile a facut practic imposibila observarea si, evident, evitarea capcanei de sosea. Nimeni nu a fost ranit, din fericire, in urma acestui eveniment, insa deznodamantul ar putea fi complet diferit data viitoare.

Tie ti s-a intamplat vreodata ca inconstienta autoritatilor sa te puna in pericol? Si daca da, despre ce este vorba, mai exact?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2018