Se intampla in Romania: un sofer a cazut cu masina intr-o groapa din asfalt

Se intampla in Romania: un sofer a cazut cu masina intr-o groapa din asfalt
  • Un sofer din Romania a cazut cu masina intr-o groapa din asfalt
  • Incidentul mai putin obisnuit s-a petrecut la Timisoara
  • Fotografiile surprinse la fata locului au facut inconjurul tarii
Distribuie pe Facebook

Incidentul mai putin obisnuit s-a petrecut la Timisoara, iar fotografiile surprinse la fata locului au facut inconjurul tarii.

Chiar daca avem doar cateva strazi mari si late, nici macar acelea nu sunt intretinute asa cum ar trebui. Ba dimpotriva: drumurile din Romania sunt mereu pline de diferite de fel si fel de capcane, de la canale lasate descoperite si pana la gropi nesemnalizate.

Asa se face ca, la mai putin de o saptamana dupa ce o Dacie Logan si-a luat zborul la Botosani din pricina inconstientei si, totodata, incompetentei autoritatilor, un alt conducator auto a fost pus intr-o situatie deloc placuta si extrem de periculoasa.

Este vorba despre soferul unui Hyundai care, in timp ce se deplasa pe strazile Timisoarei, a ramas suspendat... intr-o groapa. Vehiculul a intrat cu roata din fata in gaura din sosea si nu a mai putut iesi de acolo. Sub greutatea masinii, groapa s-a marit si mai mult, scrie Digi24.

Nu se cunoaste cum de acest crater a ramas descoperit si, mai mult decat atat, nesemnalizat, insa fotografiile surprinse la fata locului au facut deja inconjurul tarii, demonstrand inca o data - daca mai era nevoie, inconstienta si incompetenta autoritatilor romane.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 August 2018