Primul accident cu noul Chevrolet Corvette Z06 Convertible

Primul accident cu noul Chevrolet Corvette Z06 Convertible
  • Primul accident cu noul Corvette Z06 Convertible a avut loc in Michigan
  • Decapotabila americana de inalta performanta a fost distrusa aproape complet
  • Vanzarile pentru publicul larg vor demara abia la mijlocul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu va fi disponibil la vanzare mai devreme de mijlocul anului viitor, noul Chevrolet Corvette Z06 Convertible nu a scapat de ghinionul de a fi implicat intr-un accident extrem de serios, sfarsit cu dauna totala.

Aproximativ jumatate de an. Atat a durat de la anuntul oficial si primul accident inregistrat la bordul noului Chevrolet Corvette Z06 Convertible. Situatia este si mai bizara cu cat decapotabila americana de inalta performanta nici macar nu se vinde inca publicului larg.

Lasand totusi in urma acest aspect si mergand mai departe, se pare ca incidentul a avut loc pe autostrada I-94 din Michigan, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului, acrosand masina din fata sa si sfarsind in cablurile de protectie de pe marginea drumului.

Informatiile cu privire la starea persoanelor implicate in nefericitul eveniment nu se cunosc pentru moment, insa putem spune fara nici un fel de problema ca nu multe se mai pot face pentru ca acest nou Chevrolet Corvette Z06 Convertible sa arate ca in prima zi.

Accident cu noul Chevrolet Corvette Z06 Convertible

Accident cu noul Chevrolet Corvette Z06 ConvertibleAccident cu noul Chevrolet Corvette Z06 Convertible

Despre Chevrolet Corvette Z06 Convertible

Anuntat cu surle si trambite in primavara acestui an, primul Chevrolet Corvette Z06 Convertible oferit vreodata ascunde sub capota un motor supraalimentat cu opt cilindri in V si capacitate de 6.2 litri, ce dezvolta un total de 650 CP si 881 Nm.

Livrarea valorilor maxime catre rotile spate se face fie prin intermediul unei cutii manuale cu sapte trepte de viteza, fie cu ajutorul unei transmisii automate cu opt rapoarte, meniul tehnic fiind completat de suspensia dotata cu amortizoare magnetoreologice si sistemul de franare cu discuri carbon-ceramice.

Pe plan estetic, decapotabila americana de inalta performanta impresioneaza in special prin kitul aerodinamic realizat din fibra de carbon si jantele de dimensiuni generoase, cu design unic. Asta la nivel de exterior.

La nivel de interior, meniul include - in functie de optiunile specificate de viitorul cumparator, insertii de piele, accente de aluminiu si, nu in ultimul rand, ornamente din fibra de carbon.

Salonul Auto de la New York 2014: Chevrolet Corvette Z06 ConvertibleSalonul Auto de la New York 2014: Chevrolet Corvette Z06 Convertible

Salonul Auto de la New York 2014: Chevrolet Corvette Z06 Convertible

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Accident cu noul Chevrolet Corvette Z06 Convertible
mai multe