S-a oprit cu ea in zid la cateva ore dupa ce a cumparat-o. Masina a costat aproape 1 milion de euro

S-a oprit cu ea in zid la cateva ore dupa ce a cumparat-o. Masina a costat aproape 1 milion de euro
  • S-a oprit in zid cu un McLaren Senna
  • Intamplarea a avut loc la cateva ore dupa ce a primit-o
  • Productia acestui model este limitata la 500 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Un norocos din Munchen tocmai a primit unul dintre cele 500 de McLaren-uri Senna. Dar norocul sau s-a terminat aici, pentru ca fix in ziua in care a primit masina de aproape 1 milion de euro s-a oprit in zid cu ea.

Ayrton Senna este considerat a fi cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile, iar cu britanicii de la McLaren a avut cele mai multe victorii si 3 titluri de campion mondial cucerite. Tocmai de aceea, producatorul din Woking a decis sa-si numeasca noul hypercar Senna, ca un omagiu adus pilotului brazilian.

Productia este limitata la doar 500 de exemplare, vandute la nivel mondial, si toate au fost rezervate inainte chiar de prezentarea oficiala. In functie de dotari, McLaren-ul Senna poate costa aproximativ 1 milion de euro, asadar vorbim despre o adevarata bijuterie pe patru roti.

Accident McLaren Senna

Cei 800 de cai putere si 800 Nm cuplu dezvoltati de unitatea V8 twin-turbo de 4.0 litri s-au dovedit a fi prea multi pentru un neamt din Munchen, care a intrat in zid cu Senna-ul sau nou-nout, la cateva ore dupa ce l-a ridicat din showroom. Omul nostru se poate "lauda" acum ca este primul care a reusit sa distruga un McLaren Senna.

Bine, "distruga" este cam mult spus, pentru ca masina poate fi reparata. Din cate se poate observa din aceasta fotografie, impactul nu a fost chiar atat de puternic, insa a fost de ajuns pentru a declansa airbag-urile frontale.

Accident McLaren Senna

McLaren s-a folosit de toata experienta acumulata in sporturile cu motor pentru a dezvolta acest hypercar, despre care englezii sustin ca este o masina de curse "imblanzita" pentru strada. Senna cantareste mai putin de 1.200 de kilograme si are o apasare la sol de 800 de kilograme in modul Race, astfel ca atinge 100 de km/h in doar 2.8 secunde si viteza maxima se opreste la 340 de km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2018