Sefa prostiei in materie de soferie in Romania conduce o Honda Civic si trebuie sa fugi de ea!

Sefa prostiei in materie de soferie in Romania conduce o Honda Civic si trebuie sa fugi de ea!
  • Doamna a provocat un accident rutier usor
  • Era sa-l darame pe motociclist de mai multe ori
  • Politia Rutiera nu poate face nimic
Distribuie pe Facebook

Incredibil, dar in trafic circula asemenea soferi. Asa cum este doamna din imagini. Care incalca orice regula de circulatie, provoaca un accident usor, da spaga 200 de lei ca sa scape si ramane mai departe pe strazi, gata sa omoare oameni in orice clipa.

Sursa video: STM the Naked Rider

Un motociclist a filmat cum se comporta o soferita din Bucuresti care conduce o Honda Civic de culoare neagra. Doamna depaseste coloana stationata la semafor pe contrasens, trece pe rosu, nu da prioritate, de semnal ce sa mai vorbim, dupa care il loveste pe un alt sofer in spatele masinii, ca doar nu mai are timp sa si franeze. Ii da acestuia 200 de lei ca sa nu se mai complice cu asigurari si politie si isi vede mai departe de drum.

Ca ea sunt sute de soferi in trafic. Care parca, pur si simplu, au uitat tot ce au invatat la scoala de soferi. Sau, si mai simplu, par ca nu au facut nicio ora de curs sau traseu si au obtinut permisul pe spaga, ca la Arges. Speram din tot sufletul ca in curand legislatia din Romania sa se schimbe iar amenzile si permisele retinute sa fie bazate si pe filmarile din trafic ale altor participanti. In prezent, doar un agent de politie poate constata contraventia.

Oricum, daca o vedeti pe doamna prin trafic, nu va ganditi de doua ori: trageti pe dreapta, opriti motorul, dati-va jos, cumparati si mancati in liniste 3 covrigi, fumati o tigara sau dati 2 mailuri pe telefon, dupa care vedeti-va mai departe de drum. Nu ai cum sa circuli pe aceeasi sosea cu ea...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 2 August 2018