Semnul care iti spune ca ai probleme cu vederea. Ajungi cu masina in magazinul de ochelari fiindca nu ai gasit frana

Semnul care iti spune ca ai probleme cu vederea. Ajungi cu masina in magazinul de ochelari fiindca nu ai gasit frana
  • Soferita unui Hyundai Mistra a reusit sa distruga cu masina un magazin de ochelari
  • Cand a fost trasa la raspundere, aceasta a declarat ca nu a gasit pedala de frana
  • Proprietarul shop-ului cu pricina estimeaza valoarea daunelor la 80.000 de yuani
Distribuie pe Facebook

Soferita unui Hyundai Mistra a devenit tinta glumelor pe internet dupa ce a reusit sa intre cu masina intr-un magazin de ochelari pentru ca "nu a gasit pedala de frana".

Daca aveai impresia ca Rusia este tara tuturor posibilitatilor atunci cand vine vorba despre soferi, trafic si accident, ei bine... exista o mare probabilitate sa te fi inselat.

Nu de alta, dar nici China nu este mai breaza din acest punct de vedere, una dintre ultimele intamplari petrecute pe strazile orasului Zhengzhou din provincia Henan depasind orice limita a imaginatiei.

Sau prostiei, daca ni se permite, soferita unui Hyundai Mistra reusind sa intre cu masina intr-un magazin de ochelari pentru ca nu a gasit pedala de frana, dupa cum ea insasi a declarat.

Iar ca situatia sa fie si mai jenanta - sau amuzanta, depinde din ce unghi privesti, eroina noastra a avut circa 50 de metri la dispozitie pentru a salva vitrina acum distrusa. Numai ca nu a gasit blestemata pedala de frana.

Vestea buna - singura, de altfel - este ca soferita acestui Hyundai Mistra a scapat fara a suferi rani majore. Nu acelasi lucru se poate spune insa si despre portofelul sau.

Proprietarul magazinului de ochelari din orasul Zhengzhou estimeaza valoarea daunelor rezultate in urma stupidului accident la 80.000 de yuani sau, daca vrei, aproximativ 11.000 de euro la cursul valutar al zilei de azi.

O "nimica" toata daca este sa tinem cont ca pretul de vanzare al Hyundai-ului Mistra - un model destinat exclusivist pietei auto din China, porneste de la 129.800 de yuani.

Accident cu Hyundai Mistra

Accident cu Hyundai Mistra

Accident cu Hyundai Mistra

Sursa Foto: CarNewsChina

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Accident cu Hyundai Mistra
mai multe