Soferul cu Mercedes de la Buzau, cel mai periculos biped: ce se intampla cand nu vezi semnul de cedeaza trecerea

Soferul cu Mercedes de la Buzau, cel mai periculos biped: ce se intampla cand nu vezi semnul de cedeaza trecerea
  • Soferul de Mercedes nu a acordat prioritate
  • In Suzuki era un copil mic
  • Semnul de cedeaza se vedea foarte bine
Distribuie pe Facebook

Un film postat pe Youtube ne arata cat de usor se pot intampla accidentele cand esti prost. E cazul unui sofer-cocalar care conduce un Mercedes tunat nevoie mare cu numere de Buzau, ce intra ca prin branza intr-o intersectie, desi avea semn de cedeaza trecerea.

Exemplul tipic de sofer prost care nu trebuie sa aiba carnet niciodata. Acel sofer roman, melteanul absolut, care e prea ocupat cu manele sau ciucurasi lipiti de parbriz ca sa se mai asigure cand intra in intersectie. Genul acela de sofer care a uitat tot ce a invatat la scoala de soferi si care acum se crede buricul pamantului si miezul din dodoasca. Genul acela de sofer care e prea meserias ca sa mai respecte semnele de circulatie...

Cam asta s-a intamplat aici, cand un Suzuki Vitara care circula regulamentar a fost lovit destul de zdravan din dreapta de un cazan de Mercedes cu numar de Buzau care nu a incetinit deloc. De fapt, soferul sau uimit de ceea ce se intampla, nu s-a sinchisit sa franeze. Cel mai probabil, era prea ocupat sa vorbeasca la telefon, asa cum se intampla de obicei. Pentru ca, in ciuda unei dube parcate, vizibilitate era, semnul era urias, dar... nu a fost vazut.

Asemenea aborigeni care au 3 clase si au luat permisul cu spaga ne omoara in timp ce conducem masina regulamentar. Daca ar fi lovit masina in mijloc si daca ar fi avut mai multa viteza, pasagerii din Suzuki nu ar fi scapat asa de usor. Oare ce merita soferul acestui Mercedes?

Distribuie pe Facebook
mai multe