Un BMW M5 este de vina pentru accidentul in care au fost implicate 3 motociclete si 2 masini pe Nurburgring

Un BMW M5 este de vina pentru accidentul in care au fost implicate 3 motociclete si 2 masini pe Nurburgring
  • 5 vehicule au fost implicate intr-un accident pe Nurburgring Nordschleife
  • Unul dintre motociclistii implicati in incident a trebuit transportat de urgenta la spital cu ajutorul elicopterului
  • De vina se pare ca a fost un BMW M5 E39 care avea o scurgere de antigel
Distribuie pe Facebook

Ziua de ieri nu a fost deloc buna pentru posesorii a 3 motociclete si 2 masini dupa ce au fost implicate intr-un accident pe faimosul Nurburgring Nordschleife. Cauza accidentului se pare ca a fost un BMW M5 E39 care avea scurgeri de antigel.

Nurburbring-ul Nordschleife este unul dintre cele mai populare circuite din lume, dar in acelasi timp si unul dintre cele mai periculoase. De-a lungul anilor, cei 20.8 kilometri si-au pus amprenta pe foarte multi curajosi care au indraznit sa ii parcurga. Printre acestia s-au numarat si cativa campioni de Formula 1, cel mai faimos dintre ei fiind austriacul Niki Lauda care abia a scapat cu viata dupa ce monopostul sau a luat foc in timpul unei curse.

BMW-ul M5 E39 vinovat pentru accidentul de pe Nurburgring

Ei bine, acest circuit impresionant este deschis si publicului, iar soferi din intreaga lume vin aici sa isi demonstreze aptitudinile in spatele volanului. Asa s-au gandit si cei 5 ghinionisti care au fost implicati intr-un accident care desigur, putea fi evitat.

Daca pentru 4 dintre ei totul s-a terminat bine, unul dintre motociclisti s-a accident grav si a trebuit transportat la un spital cu ajutorul elicopterului.

BMW-ul M5 E39 vinovat pentru accidentul de pe Nurburgring

Acestora nu le-a pus bete in roate dificultatea notorie a circuitului, ci un BMW M5 E39 inmatriculat in Spania. Din primele investigatii a reiesit ca motivul principal pentru acest incindent nefericit a fost o scurgere de antigel.

Politia continua ancheta si au identificat masina cu pricina multumita website-ului pe care sunt incarcate poze cu autovehiculele care sunt impinse uneori la limita pe acest circuit legendar. De aici, soferii le pot cumpara, pentru a ramane cu o amintire pe care sa le-o arate prietenilor.

BMW-ul M5 E39 vinovat pentru accidentul de pe Nurburgring

Nu se stie inca daca masina a fost lasata sa intre pe circuit cu scurgerile de antigel sau acestea au survenit mai tarziu, ca urmare a cedarii unor furtune.

Sursa foto: racetracker.de

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 26 August 2016