Un Ferrari Enzo isi pierde nasul intr-un stalp din Coreea de Sud

Un Ferrari Enzo isi pierde nasul intr-un stalp din Coreea de Sud
  • Un Ferrari Enzo si-a pierdut nasul intr-un stalp din Coreea de Sud
  • Cauza exacta a accidentului ramane pentru moment un mister
  • Supercarul italian are acum nevoie de un transplant facial
Distribuie pe Facebook

Cauza nefericitului incident ramane pentru moment un mare mister, insa concluzia este cat se poate de clara: supercarul italian are acum nevoie de un transplant facial.

Fanii automobilelor de inalta performanta sunt rugati sa paraseasca incaperea: unul dintre cele numai 399 de exemplare ale colectiei Enzo Ferrari si-a pierdut nasul intr-un stalp de telegraf din Coreea de Sud.

Cauza producerii nefericitului incident ramane pentru moment un mare mister, insa cele doua fotografii surprinse la fata locului par sa excluda viteza excesiva de pe lista factorilor provocatori.

Indiferent de ce anume ar fi dus la acest deznodamant, concluzia finala nu poate suna decat in felul urmator: supercarul italian are acum nevoie de un transplant facial, pe care il va face cel mai probabil in Maranello.

Accident cu Ferrari Enzo in Coreea de Sud

Accident cu Ferrari Enzo in Coreea de Sud

Despre Enzo Ferrari:

Lansat in 2002 si produs vreme de numai doi ani, intr-o editie limitata la doar 399 de exemplare, modelul Enzo Ferrari a impresionat intreaga planeta cu cifrele si numerele din cadrul fisei sale cu specificatii tehnice.

Aproximativ 660 de cai putere si 657 de Newton-Metri livreaza puntii spate motorul V12 de sase litri, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se aproape instant multumita transmisiei secventiale cu sase rapoarte prezenta la datorie.

Vestile bune continua cu viteza maxima de peste 350 km/h, suspensia ajustabila de tip push-rod, sistemul de franare compus din discuri carbon-ceramice, dar si aerodinamica exemplara asigurand o serie de performante notabile inclusiv pe circuit.

Una peste alta, supercarul italian pare sa fie alegerea ideala pentru orice iubitor de senzatii tari sau colectionar de automobile. Marea problema o reprezinta insa pretul de achizitie, care a tot crescut in ultima perioada de timp si depaseste in prezent milionul de dolari.

Masini legendare Ep. 14 - Enzo Ferrari

Masini legendare Ep. 14 - Enzo Ferrari

Masini legendare Ep. 14 - Enzo Ferrari

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Masini legendare Ep. 14 - Enzo Ferrari
mai multe