Un Nissan GT-R a trecut pe rosu si a rupt in doua o Tesla. VIDEO cu urmarile acestui accident

Un Nissan GT-R a trecut pe rosu si a rupt in doua o Tesla. VIDEO cu urmarile acestui accident
  • Nissan-ul a trecut pe rosu
  • S-a izbit puternic de Model X
  • Modelul electric s-a rupt pur si simplu in doua
Distribuie pe Facebook

O Tesla Model X a fost pur si simplu rupta in doua de un Nissan GT-R care a trecut pe rosu cu viteza excesiva. Accidentul a avut loc intr-un oras din statul american Florida.

Soferii dintr-un orasel cu circa 40.000 de locuitori, din statul american Florida, au fost recent martorii unui accident in care au fost implicate un Nissan GT-R si o Tesla Model X.

Potrivit martorilor, sportiva japoneza cu aproape 600 de cai sub capota a trecut pe rosu si a izbit cu putere o Tesla Model X. Din fericire, ocupantii masinilor au scapat cu rani nu foarte grave si, potrivit medicilor, se vor recupera complet.

Masinile in schimb...s-au facut praf. Cea mai afectata este Tesla, care pur si simplu s-a rupt in doua. Mai rau este ca partea dorsala a ricosat in alte doua masini care isi vedeau de drum: un Ford Mustang si un Volkswagen Golf.

Soferul Teslei a declarat pentru un post de televiziune din Miami ca Nissan-ul circula cu viteza excesiva, chiar daca vorbim despre un bulevard important din Hallandale Beach, si ca nici nu l-a vazut pana in momentul impactului cand a simtit o bubuitura puternica.

Vezi consecintele acestui accident in clipurile video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 22 Ianuarie 2020