VIDEO: Dragi politisti din Romania: aruncati-i de urgenta la gunoi pe acesti "colegi"

VIDEO: Dragi politisti din Romania: aruncati-i de urgenta la gunoi pe acesti "colegi"
Bucuresti, oras european, capitala civilizata, primar care face tot ce promite, trafic revolutionar, totul vis, totul frumos, asa cum este normal intr-o capitala europeana. Mergi linistit, regulamentar, cu masina pe bd. Aviatorilor, unde sensurile sunt despartite de banda dubla continua. Si te trezesti in fata ta cu o camioneta condusa de un babuin. La propriu.
Distribuie pe Facebook

Sigur ai vazut cand erai mic Cartea Junglei. Si sigur ai ras de Regele Louie, urangutanul dansator care era sefu' maimutelor. Ei bine, cumva, primata din desenele animate a nimerit in Bucuresti zilele astea, la volanul unei camionete utilitare IVECO cu numarul de inmatriculare B-148-RPM.

Politist agresiv

Pentru ca sensul lui era plin de masini blocate, un maimutoi care conduce camioneta s-a gandit ca e o idee mirobolanta sa abordeze soseaua pe contrasens, depasind coloana stationata la semafor, depasind pe linia dubla continua, punand in mare pericol alti participanti la trafic cu gestul lui absolut inconstient. Pana acum, nimic iesit din comun, ca doar traim in Bangladesh, scuzati, Romania.

Insa un sofer dotat, din fericire, cu camera video de bord, care circula regulamentar, opreste in fata camionetei si nu il lasa pe sofer sa-si continue cursa sinucigasa. In loc sa se comporte ca un om, soferul camionetei se transforma intr-un babuin adevarat si iese la intimidare si la bataie echipat cu o maciuca. Pana aici, nimic iesit din comun, ca doar traim in Nigeria, scuzati, Romania.

Soferul, scuzati, aborigenul, cand vede camera de filmare injura, dar isi pierde din elan si pleaca mai departe, evident, tot pe contrasens. Din nefericire pentru el, un individ ramas in epoca WC-ului in spatele curtii si a dusului doar de Sarbatori, tehnologia din zilele noastre e putin mai avansata ca elasticul pantalonilor ce reusesc sa-i tina burta plina de prostie cu brio. Si asa a ajuns pe internet, vedeta.

Politist agresiv

Asa au ajuns imaginile si la Politia Rutiera care l-a identificat repede pe specimenul unicelular. Aici vine, insa, vestea cu adevarat trista: macacul din filmare este angajat al Ministerului de Interne, este politist. Lucreaza la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva nr. 1. Nu este politist rutier, dar este politist, angajat la Stat, platit din bani publici, este un politist care a jurat sa asigure siguranta si sa-l protejeze pe cetatean.

Politia Romana a comunicat deja ca regreta acest fapt si ca nu il va trece cu vederea. Individul va fi sanctionat. In plus, politia mai cere si ca soferul masinii din care s-a filmat sa vina la Sectia 1 Politie pentru a face plangere impotriva specimenului, plangere pentru amenintari. Noi speram ca soferul care a filmat sa se duca la sectie si sa faca plangere cat mai repede, astfel de indieni scapati de la gradina zoologica nu au ce sa caute pe strazi. Asadar, politia romana incurajeaza ca soferul sa vina si sa-l toarne pe colegul lor. Bravo, felicitari, jos palaria!

Dar dincolo de aceasta transparenta pe care o aplaudam, e timpul sa faceti curatenie prin ograda, dragi politisti romani. Dupa incidentul cu soferul kamikaze de autocar de la Jandarmerie, acum apare umflatul asta care imi aduce aminte de atacurile teroriste in care se foloseau camioane sau dube de marfa ca sa ucida oamenii de pe strazi. Nu poate sa scape doar cu amenda si cu permis retinut 30 de zile. Nu poate sa scape cu avertisment sau mustrare. Nu se poate asa ceva, gata. Vremea "colegialitatilor" a apus. Individul trebuie luat pe sus si incarcerat preventiv 29 de zile, dupa care, cand iese la lumina, sa fie somer. Oricum, activitatea de carat moloz nu cred ca face parte din obligatiile politienesti, nu?

Distribuie pe Facebook
mai multe