VIDEO greu de privit. O bucatica din istoria FERRARI s-a facut scrum pe strazile din Monaco

VIDEO greu de privit. O bucatica din istoria FERRARI s-a facut scrum pe strazile din Monaco
  • Un F40 a ars in Monaco
  • Nu se stie de la ce a pornit focul
  • Pana la sosirea pompierilor, masina a ars, cel mai probabil, complet
Distribuie pe Facebook

Un Ferrari F40 a fost cuprins de flacari pe strazile din Monaco. In ciuda tuturor incercarilor de a stinge focul, acesta a cuprins aproape in totalitate (cel mai probabil) super masina.

Ferrari F40 este o adevarata legenda a industriei auto, cu un statut la care foarte multe modele aspira. Cand a fost lansat in 1987, F40 era cel mai rapid, cel mai puternic si, implicit, cel mai scump Ferrari pe care ti-l puteai cumpara. Mai mult decat atat, a fost ultima masina aprobata de insusi Enzo Ferrari.

Din '87 si pana in '92 au fost produse 1.311 exemplare, iar la acea vreme un exemplar costa 400.000 de dolari (900.000 in banii de azi). In prezent, pretul unui F40 depaseste lejer 1 milion de euro, asa ca da...cine are o asemenea masina nu o scoate foarte des din garaj.

Tocmai pentru ca stim importanta unui Ferrari F40, este greu sa privim clipul video de mai jos, suprins pe strazile din Monaco. In acesta se vede cum un exemplar de F40 este cuprins incet de flacari, pentru ca spre final super masina sa fie aproape inghitita de flacari. Nu se stie cauza izbucnirii incendiului, insa cel mai probabil a pornit din compartimentul motor.

In ciuda incercarilor de a-l stinge - in cel de-al doilea clip se poate vedea cum locatarul unui bloc incearca sa ajute cu un furtun de gradina de la balcon - masina a ars, cel mai probabil, complet.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2020