Video: Momentul in care soferul unui Ford taie o curba si se urca, la propriu, pe un Corvette

Video: Momentul in care soferul unui Ford taie o curba si se urca, la propriu, pe un Corvette
  • Video: Momentul in care soferul unui Ford...
  • ... taie o curba si se urca, la propriu, pe un Corvette
Distribuie pe Facebook

In urma neobisnuitei intalniri, sportiva americana s-a ales cu un geam spart si o oglinda rupta - cel putin la prima vedere.

Un accident extrem de bizar a fost surprins de curand, in intregime, de la inceput si pana la final, de o camera de supraveghere, filmarea realizata recent, pe parcursul zilelor anterioare, intr-un cartier de peste Ocean, din SUA, prezentand si momentul in care, in incercarea de a face stanga, soferul unui Ford Explorer cu o caroserie de culoare neagra se urca, la propriu si nu la figurat, pe un Chevolet Corvette C4.

Neobisnuita coliziune a lasat sportiva americana - cel putin la prima vedere, atat cu un geam spart, cat si cu o oglinda rupta, insa de cateva reparatii, mai mici sau mai mari, depinde de numeroase aspecte, ar putea avea nevoie si spoilerul fata, capota motorului, farurile ori vopseaua din imediata apropiere.

Publicat pe internet, pe celebra platforma Reddit, in urma cu aproximativ sase zile, respectivul material video, care se intinde pe o durata de aproape 40 de secunde, a reusit sa starneasca circa 3.000 de comentarii din partea membrilor. Din nefericire, nu exista niciun fel de informatie ori detaliu cu priviri la eventualele rani suferite de persoanala de la volanul Corvette-ului C4 cu o caroserie de culoare albastra.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2022