Video VIRAL: A vrut sa se dea mare cu masina lui din '66 dar a dat-o de gard. La propriu

Video VIRAL: A vrut sa se dea mare cu masina lui din '66 dar a dat-o de gard. La propriu
  • A scos masina din garaj, dupa sase luni
  • A vrut sa se dea mare in fata iubitului fetei
  • A ramas fara frane si s-a oprit cu ea in gard
Distribuie pe Facebook

Un american a ajuns viral dupa ce a intrat cu masina, un Chevrolet Corvette din '66, in gardul casei. Omul spune ca a vrut sa-l impresioneze pe iubitul fetei lui.

Sa spunem ca mergi in vizita la iubita si tatal sau, pasionat de masini, vrea sa se dea mare cu bijuteriile pe patru roti pe care le are in garaj. Printre ele si un Chevrolet Corvette din '66, o masina care nu are cum sa te lase rece.

Numai ca omul se entuziasmeaza prea tare si o face de oaie. Cam asa s-a intamplat si in cazul americanului din articolul nostru.

Daca tot a venit iubitul fetei in vizita a zis sa scoata din garaj Corvette-ul din '66 pentru a-l arata baiatului. Numai ca masina nu mai vazuse lumina zilei de 6 luni si...ei bine, franele s-au hotarat sa cedeze dintr-o data, chiar cand omul nostru tasnea ca din pusca cu ea.

Fara frane si cu o dara de fum in spate, acesta avea trei variante: sa loveasca alte doua masini din curte, sa treaca direct prin gard - cu riscul de a se opri intr-un lac - sau sa traga dreapta, sa loveasca peretele casei si mai apoi gardul.

A ales-o pe a treia iar clipul video filmat de camerele video il poti vedea si tu mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe