Asta-i sansa ta sa devii posesorul unuia dintre cele mai rare automobile japoneze ale planetei

Asta-i sansa ta sa devii posesorul unuia dintre cele mai rare automobile japoneze ale planetei
  • Un Lancer Evo RS cu numai 75.000 km la bord a fost scos recent la vanzare in Hong Kong
  • Respectivul automobil are un motor de 252 de cai putere si cantareste numai 1.055 kilograme
  • Viitorul cumparator va avea de platit pe masina japoneza o suma de 19.300 de dolari
Distribuie pe Facebook

Scos la vanzare pentru suma de 19.300 dolari, respectivul exemplar are doar 75.000 de kilometri la bord. In plus, el apartine colectiei Lancer EVO RS - o editie produsa de compania Mitsubishi vreme de numai sase luni, intre iulie 1994 si ianuarie 1995.

Dupa aproximativ doua decenii si jumatate, timp in care de pe portile fabricii Mitsubishi au iesit zece generatii complet diferite, povestea legendarului Lancer Evolution a ajuns la sfarsit.

In spatele cartii scrise de automobilul marcii japoneze raman insa numeroase capitole extrem de interesante, precum cel cunoscut sub denumirea de Lancer EVO II RS.

Produs vreme de sase luni, intre iulie 1994 si ianuarie 1995, respectivul model este intruchiparea perfecta a sintagmei 'o oferta pe care nu o poti refuza', daca este sa ne intrebi pe noi.

Mitsubishi Lancer Evo RS de vanzare

Mitsubishi Lancer Evo RS de vanzare

Nu de alta, dar el gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo de doi litri si aproximativ 252 de cai putere, care are de pus in miscare numai 1.055 de kilograme.

Apoi sunt cutia manuala, sistemul AWD si diferentialul cu alunecare limitata pentru puntea spate, care asigura atat un maximum de performanta, cat si o placere crescuta a condusului.

La toate acestea se adauga si un sasiu mai rigid cu 30 de procente, o parte frontala usor restilizata, dar si un set de jante pe 16 inch cu anvelope mai late decat in mod normal.

Trecand acum de la generalitatile modelului Mitsubishi Lancer EVO II RS la particularitatile exemplarului din cazul de fata, incepem prin a preciza cei doar 75.000 de km de la bord.

Respectivul automobil de origine japoneza - scos recent la vanzare in Hong Kong pentru, reamintim, 19.300 dolari - se mai lauda, de asemenea, si cu un singur proprietar.

Totul de pe aceasta masina este 100% original, conform anuntului publicat pe un site de specialitate, viitorul cumparator urmand a primi inclusiv documentatia completa a modelului.

Mitsubishi Lancer Evo RS de vanzare

Mitsubishi Lancer Evo RS de vanzare

Mitsubishi Lancer Evo RS de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mitsubishi Lancer Evo RS de vanzare
mai multe