Doar astazi mai poti cumpara aceasta Mazdaspeed Miata, singura Mazda Miata cu motor turbo din fabrica

Doar astazi mai poti cumpara aceasta Mazdaspeed Miata, singura Mazda Miata cu motor turbo din fabrica
  • Doar astazi mai poti cumpara aceasta Mazdaspeed Miata
  • Sportiva japoneza a fost scoasa la vanzare pe Bring a Trailer
  • Cea mai mare suma oferita pana acum se ridica la 15.000$
Distribuie pe Facebook

Fabricata in cursul anului 2004, sportiva japoneza cu 178 de cai putere sub capota a primit cinci oferte diferite pana la momentul de fata. Cea mai mare dintre acestea se ridica la 15.000 de dolari, daca te intrebai cumva.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ trei decenii, Mazda Miata este singura masina cu doua locuri din lume care se poate lauda cu peste un milion de unitati livrate. Doar cateva dintre acestea au parasit insa linia de productie in compania unui...

... motor turbo. Oferita in timp generatiei cu numarul doi, cunoscuta in interiorul marcii sub numele de cod NB, versiunea MazdaSpeed gazduieste sub capota o herghelie formata din 178 de cai putere si 225 de Nm, potrivit anuntului de vanzare.

Mazdaspeed Miata de vanzare

Mazdaspeed Miata de vanzare

Fabricata in cursul anului 2004, masina din cazul de fata pluseaza cu un rulaj de numai 8.704 kilometri. Si cu toate acestea, sportiva japoneza a primit cinci oferte mari si late pana la momentul de fata, cea mai generoasa ridicandu-se la 15.000 de dolari.

Asa cum se poate observa si din fotografiile atasate anuntului de vanzare Bring a Trailer, respectiva Mazdaspeed Miata mizeaza la exterior pe o caroserie de culoare gri si jante Avanti pe 15 inch. Incaltarile originale, in cinci spite, vor fi si ele predate cumparatorului.

In cabina, departe de privirile curiosilor, masina din 2004 vine cu tapiterie din piele neagra si cusaturi contrastante, realizata cu ata rosie. Acestora li se alatura diverse dotari de confort, precum instalatia de aer conditionat si sistemul audio de la Bose, de exemplu.

Daca mai era nevoie de precizat, sportiva japoneza mai ofera si o cutie manuala cu sase rapoarte, un diferential cu alunecare limitata, suspensie specifica s.a.m.d. Ai plati insa peste 15.000 de dolari pe o Mazda Miata de aproape un deceniu si jumatate?

Mazdaspeed Miata de vanzare

Mazdaspeed Miata de vanzare

Mazdaspeed Miata de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (70) Poze Mazdaspeed Miata de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2019